Vrhunske erotske priče za sve erotske sklonosti
Erotske priče
Blog
ponedjeljak, travanj 24, 2006
ORALNI SEX PRIČE Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome je li netko zadovoljavao nju ili je ona bila ta čije su usne pružale užitak, u kombinaciji s pokretljivošću njezina jezika. A svi su joj prijatelji govorili kako dugačak jezik ima, i pritom nisu mislili samo na njenu lajavost.

Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome koji je spol opsluživala; ipak, možda je malo više, a shodno tome i češće, u ustima voljela osjetiti dugi, propinjući kurac i spermu koja je dolazila poslije neizostavne snage orgazma, makar nije ništa imala ni protiv dobre mačkice i klitača pod svojim punim usnicama. Mirta je voljela oralni seks, i to nije bila nikakva tajna. Zlobnici bi rekli da je Mirta o oralnom seksu bila ovisna, a kako to najčešće biva, zlobnici bi, tvrdeći takvo što, bili vrlo blizu istine. Mirta jednostavno nije mogla propustiti dan bez jednog sočnog svrša koji bi završio u njenim ustima ili na njenom licu. Mirta je bila istinska oralna avanturistkinja.

 Mirtin dan počinje u sedam ujutro kada se budi i tušira. Osjećajući svoju zavodljivost u tim ranim trenucima dana, Mirta pere svoju srednje kratku smeđu kosu, koristeći pritom gel kojim masira grudi. Uz hladnu vodu, dakako, jer u mnogim ženskim časopisima piše da grudi od hladne vode jačaju, a ona zna da muškarce lakše može namamiti u mrežu svojih strastvenih usta ako im pokaže kako čvrste i jedre grudi ima. Najbolje u kombinaciji s prozračnom haljinom, bez grudnjaka, tako da njene pune bradavice strše pod haljinom, otkrivajući im možebitne čari. Mirta potom prelazi na mačkicu; crnu, uredno podšišanu i redovno održavanu. Šteta je jedino što joj pičkica nije u tako čestoj upotrebi kao usta, ali ona se ne žali. Još od srednje škole Mirta zna kako joj je mačkica preuska da primi ogromne kurčine koje prolaze kroz njezin svijet, a ona njih tako voli. Jedino je rješenje bilo uzimati kolose u usta, gutati im spremu, iscijediti ih do posljednje kapi. Zadnje što Mirta na sebi pere je guza, veća, ali ne i prevelika, taman tolika da bude ubojita i dobitna kombinacija s njenim sisama. Mirta zatvori vodu, zadovoljno se gledajući u velikom zrcalu svoje kupaonice. Imala je tijelo za kojim se muškarci neskriveno okreću. To joj se sviđalo.
 Nakon neizostavne kave i laganog doručka, Mirta zaključava vrata svojeg stana i odlazi na posao. Radi u banci kao službenica na šalteru, na taj način upoznavajući mnoge poželjne kite. No, do banke je još daleko, a dan je tek počeo.

 "Dobro jutro," pozdravlja je susjed iz stana ispod njenog. Crn, viši od nje, student, desetak godina mlađi. Sladak. Upravo je ulazio u stan.

 "Bok," kaže ona i nasmije mu se. Momak se zbunio u hipu. A kako i ne bi, kad je kraj njega prolazila mlada žena u pripijenoj kratkoj haljinici od prozračnog materijala, preplanulih nogu i lijepog dekoltea.
"Šta si zinuo?" pitala ga je. Na pamet joj padne kako ga je do sada tek triput vidjela. "Jesi nov u zgradi?" Zaustavila se do njega i dozvolila mu da osjeti njen parfem.
 "Jesam," rekao je on. Mirta mu se smijala, igrala se svojom kosom. Mirisala je na svježinu. A i ovaj mladac je svjež, neiskorišten. Namjerno mu je izložila svoje grudi i vidjela kako mu se konjić propinje ispod traperica.
 "Nevin si kao jutarnja rosa u parku ispred zgrade," rekla je i poljubila ga u vrat. Zatim mu je stavila ruku na međunožje. Mislila je da će se dečko rasplakati od sreće. Ah, ti junferi. Bili su joj dragi jer uvijek svrše brzo, pomalo neočekivano, a to joj je sada trebalo, jedan brzi svrš, pa da može sretnija otići na posao. Nekako joj se i ne ide pretjerano, posebno ne otkad je iz Splita došla ova nova šefica. Kučka.

 No, zaboravila je na šeficu čim je ugurala studenta u njegov stan i zatvorila vrata, klekla i otvorila mu dućan. A unutra, mesa koliko ti volja. Dugačak i tanak, s glavićem gotovo tirkizne boje, dečkov je kurac u taj tren nestao u njenim halapljivim ustima. Pušila mu je kao lokomotiva dok je on uzdisao, klecajući koljenima. Skoro je prasnula u smijeh kad je spazila da u lijevoj ruci još drži vrećicu s kruhom. Ali to je nije omelo u vrhunskom zadovoljavanju. Jednom mu je rukom nježno, skoro neprimjetno, drkala, a drugom mu je draškala jaja, mala i ekstremno dlakava, istovremeno usisavajući ih kao muzilica. Mladac je samo šutio i kolutao očima, a njena su usta radila punom parom. I upravo kad je pomislila da nikad neće svršiti, u nepce ju je lupio prvi mlaz guste, ugodne tekućine, a dečka prošao val orgazma. Ispraznio joj se u usta neviđenom količinom, a ona je sve progutala uživajući u svakoj hranjivoj kapi, pa mu je za nagradu što je bio tako obilan i oblizala glavić. Barem ga kasnije neće morati prati.

 "Pozdrav i hvala," rekla mu je i izjurila iz njegovog stana brzinom munje, svjesna da će je šefica zajebavati jer već kasni na posao. Ali eto, tvrdom kurcu i spermi ipak odoljeti nije mogla. I što sad, da čeka tramvaj kojeg očito nema, jer na stanici stoji previše ljudi, ili da na brzinu smisli nešto drugo.
“Taksi!" poviče kad je spazila jedan veliki, bijeli mercedes. Automobil stane i ona uđe na suvozačko mjesto, te odrješito izrecitira ime i adresu banke. "I nagazi!" reče vozaču na kraju. "Plaćam bonus ako stignemo prije osam."
 "Nema problema," reče joj frajer, zreli muškarac otprilike njenih godina, s trodnevnom bradom i jeftinim mirisom. Pravi konzervativni Hrvat, pomisli ona. I usputno se ponada kako će u torbici imati dovoljno novaca. Tip se znalački ubacivao u prazna mjesta, svrdlajući autom kao što pravi jebači svojim čvrstim kučinama svrdlaju po rodnicama. To joj se dopalo, te Mirta prekriži noge otkrivajući pičić. Naravno da nije nosila gaćice.
 "Hoćete da završimo u saobraćajki?" rekao je tip iznenada. Sad joj se svidio još i više, s tim svojim nastupom. Odmah i bez okolišanja.

"Neću," rekla je, "ali vidim da se bliži osam. A ovo što vidite je tek dio onoga što vas čeka ako stignemo u dobro vrijeme, prijatelju."
Frajer se nasmiješio i nagazio na gas, a Mirta je noge zadržala u ovom položaju. Ako mu se ne sviđa, ne mora gledati.
 "Evo nas," reče tip. "Banka je iza ugla."
Mirta pogleda na taksimetar i plati mu.
"A nagrada?"
 "Nemoj me sad zajebavati," rekla je. "Pet do osam je. U osam moram biti unutra."
 "Nemoj ti zajebavati mene!" Oho. Počeo je vikati. "Nešto si obećala, kurvice, sad to i ispuni." Tip je fakat popizdio, vidjelo mu se to u očima. Neki životinjski bijes je isijavao iz kutova njegovih zjenica.
"Pa ne mogu tu, nasred najprometnije ulice u gradu!" Pokušala se izvaditi. Nadala se da će joj uspjeti. No, na njenu primjedbu tip zatamni stakla pritiskom na nekakav gumb.
 "Ajde sad," rekao joj je. "Smisli nešto bolje."
Nije imala izbora. Izvadila mu je kurac, smiješan i mali. Smijeh je ipak suspregnula, nije bila u poziciji za zajebanciju. Popušit će mu i otići.

"U, jebote, moja mi žena nikad ovo ne radi, pizda ti materina," šaptao je tip dok je ona namjerno pušila najgore u svom životu. Uopće se nije trudila, a kad je osjetila da frajer svršava, spermu nije progutala već ju je ispustila na njegove hlače.
"Evo ti," rekla je i otvorila vrata automobila. "Objasni ovo svojoj ženi, kretenu nepodojeni!"
 Kad je ušla u banku i obukla atraktivni komplet, službeničku odoru, koji je naglašavao njena bedra i guzu, Mirtu je najprije dočekala šefica.

"Gdje ste dosad, Mirta?" rekla je žena strogim glasom. "Odmah na razgovor u moju kancelariju!" Mirta je išla za njenom velikom guzom u ured na katu, dok su šefičine potpetice dražile maštu fetišista skrivenih u predvorju. Šefica je bila Splićanka četrdesetih godina, rastavljena i prezaposlena da bi se mogla često jebati. Tako ju je barem Mirta zamišljala. A šteta, jer  je to bila njegovana zrela dama, lijepih grudi i duge plave kose spletene u modernu frizuru. Imala je krasnu guzu, bujna bedra, a pičić... To je nešto, rekla je Mirta sama sebi, za što bih se mogla pobrinuti. Nasmijala se i pripremila jezik u stanje pripravnosti. Uskoro, ako sve pođe po planu, Mirtin će dan biti obogaćen jednim žestokim lizom.

 "Već ste drugi put ovaj tjedan zakasnili," rekla je šefica kad su ušle u ured. "Ali sve ću vam oprostiti ako mi poližete mačkicu." Oho, ovome se Mirta nije nadala. Dapače, ostala je vrlo iznenađena, što nije promaklo iskusnom oku starije žene. "Čula sam za vaše... tvoje podvige. Navodno si oblizala i ispušila cijelu banku. Valjda je sad na meni red." Govoreći, podizala je svoju suknju i Mirtinim očima izložila svoju pičkicu. Bila je baš onakva kakvom ju je Mirta zamišljala, potpuno izbrijana s ogromnim klitačem. Šefica se nasloni na stol i raširi noge, otvorivši usmine tako da je Mirta imala lakši pristup užitku. Još razrajcana od studentske sperme, Mirta se spusti na koljena i započne obrađivati široku pičketinu.

"Vidjet ću što mogu učiniti za vas, šefice," rekla je.
 "Zovem se Ana," odgovori spremno starija žena i uhvati Mirtu za glavu, nježno joj upravljajući pokretima da bi pojačala buktinju koja se palila sve jače među njenim raširenim nogama. Stenjala je zavodnički, otkopčala je gornji dio kostima i izložila svoje velike grudi Mirtinom pogledu. Bradavice su joj bile napete, grudnjak je nestao pod bujnošću njenih sisa. "Jebi me, Mirta, jebi me svojom jezičinom," šaputala je, igrajući se svojim sisama, a Mirta je za to vrijeme lizala, osjećajući kako će i njenom pičiću trebati prvoklasna obrada.
 "Gospođo, klijent je pred vratima, kaže da je hitno," začuje se tajničin glas preko interfona.
"Neka pričeka, trenutno sam..." Isključi nakratko jer je Mirta jezikom pogodila u pravo mjesto. "...vrlo zauzeta."

Nastavile su zajedničku igru; Mirta, iskusna lizačica, znala je da će užitak biti veći ako se skine s klitača, pa se pridigla i počela sisati Anine bradavice. Ana je rasplela kosu i skinula gornji dio kostima, a zatim je uhvatila Mirtu za grudi, oslobodivši ih svih spona koje su ih sputavale. Mirta je osjetila pičkinu vodu kako joj se cijedi niz unutrašnju stranu bedara, nadajući se kako će je šefica nagraditi jednim dobrim svršom. Zato ju je zažvalila tako snažno da je mislila da će joj probiti glavu.

 "Opasna si," reče joj Ana brišući se od njene sline. "Zašto ne dovršiš posao, Mirta, pojebi me do kraja," rekla je igrajući se Mirtinim bradavicama. "A onda ću ti tako dobro izlizati pičku da ćeš misliti da letiš kad budeš svršavala." Mirta se baci na koljena i raširi Anine noge, nastavivši tamo gdje je stala. Klitoris se napunio krvlju, i malim je podražajima Mirta grabila prema cilju. Nije mogla suspregnuti bujicu koja joj se prolivala među nogama, željela je čim prije osjetiti mokri jezik na svojem vlažnom pičiću.

 "Gospođo, klijent..." opet tajnica.
"Neka čeka!" rekla je Ana samo djelić sekunde prije rasturačkog orgazma koji joj se pičkom probijao preko kralježnice, pa sve do mozga. Hvatala je zrak požudnim ustima, nabijajući se na Mirtin jezik, a djevojka je znalački izlizala klitoris dovevši je do još dva vrhunca, svaki jači od prethodnog. Mislila je da će joj bradavice pući kako su krute bile. "Isuse," rekla je starija žena milujući Mirtu po njenoj smeđoj kosi, a zatim je poljubi, nježno, nježno, nježnije.
 "Zamjena strana," reče Mirta i pređe u pseći položaj, izloživši pičić. Ana se nasmije i klekne iza nje, a zatim joj počne lizati šupak. "Hej," reče Mirta kad je osjetila nešto neobično.
"Nemoj se bojati, samo ću ti gurnuti prstić," reče Ana i počne je karati prstom u uski otvor. Ani je godilo, malo, a koliko god bila skeptična prema kurčinama u svojoj mačkici, još je manje bila spremna dati nekom frajeru da joj probije guzu. No, Ana je bila nježna, a malo ovakve zabave neće štetiti. Ana izvadi prst iz Mirtinog šupka i krene na lizojeb.

Utonula je licem u Mirtine guzove istodobno joj obrađujući šupak i pičku, koncentrirajući se na mirišljave usmine. Jezikom je vršljala po Mirtinoj unutrašnjosti, puštajući iskustvu da ispliva na površinu, dovodeći Mirtu do ludila. A Mirta se cijedila sve više i više, tako jako da se bojala da će ugušiti Anu svojim sokovima. Ovoj mokrina nije smetala, dapače, lizala je pohotnički, gutajući slatki nektar, čas potom je zaronila u šupak, pa se vratila obradi pizde. Mirta se okrenula i legla na leđa, raširivši noge, a Ana prione na posao punom parom. Ipak, posao trpi, a klijent je vani.

 A klijent je baš u tom času uletio u kancelariju, ljut što su ga ostavili da čeka, kad unutra ima što za vidjeti. Ana je ševila Mirtu jezikom, punom parom, a Mirta je uzdisala raskrečenih nogu. Zgodni frajer, stariji nego što izgleda, nije se dao smesti. U trenu je iskočio iz svog odijela i desnom rukom stavio kurac u stanje pune pripravnosti. Ana mu je namjestila svoju picu, i dalje ližući Mirtinu macu, a onda je ugurao svoju kobasicu u šefičin razjebani prolaz, besramno je karajući. Mirta je vidjela Anino uzbuđenje, osjetila ga na svojoj pički, a tip se zabijao kao da mu život ovisi o tome. Čula ga je kako udara u Anina bedra, znoj mu je probio na čelo, a zatim je počela svršavati, i dalje se cijedeći kao vodopad. Zjenice joj se rašire u vrtlogu strasti, a orgazam nadođe, prvo jedan pa drugi. Gotovo u istom času svršila je i Ana, razjebana do krajnjih granica. Jedini nezadovoljeni bio je nepoznati gospodin, bančin poslovni partner. Ana se nasmije.
"Bez brige," rekla je.

"Naši klijenti nikad ne odu nezadovoljni iz banke. Niti nezadovoljeni." Te mu stane pušiti, gutajući mu batinu do balčaka. Lagano mu je drkala, obujmivši glavić usnama, a potom je posao prepustila Mirti. Koliko je god Ana iskusna jebačica, pušačica kao Mirta nikad neće biti. A Mirta je upotrijebila svu svoju usisavateljsku spremu da bi iz frajerovih jaja isisala i posljednju kap sperme. Činilo joj se kao da će tip bljunuti bujicom. Grickala mu je glavić, prelazila jezikom preko cijele dužine kurca, sisala ga, lizala kao da je sladoled na štapiću. Samo što je ovo bila štapina dinamita. Ana je drkala svoj razjareni pičić, prstima ulazeći duboko u svoju unutrašnjost. A tip nije znao što bi rekao, samo je šutio i pustio cure da rade svoj posao. Nakon nekoliko kratkih trenutaka Mirta se pripremila za spermu. Lagani grč u frajerovim preponama navijestio je valove ljepljive tekućine koji su završili svud po njenom licu, u njenim ustima, po sisama. A kad je iz sebe izbacio sve što je mogao, Ana se digla, oblizala mu glavić, te je prišla Mirti i zažvalila je, polizavši joj svu spermu sa sisa. Svi troje su bili sretni. Kako i ne bi, frajer je konačno nešto pojebao, još eto nije bilo ni deset, a Mirta je dobila dvodnevnu porciju sperme, i jedan pičić, dok je Ana naslućivala da će partneri od danas jako povoljno gledati na njenu banku.

 Ostatak Mirtinog dana protekao je u beznačajnim tonovima. Ispisala je stotine naloga, prebrojala tisuće kuna, zamislila dva-tri tipa koji su joj se smijali sa šaltera u svojim ustima, sjetila se svog susjeda studenta, odrkala u toaletu, pustila nekog perverznjaka da je ispipa u tramvaju, te se napokon vratila kući. Zaspala je pred televizorom u to kasno poslijepodne, kad joj je netko pokucao na vrata. Bio je to student ispod nje.
 "Bok," rekla mu je i pustila ga u kuću. Baš joj je bio simpatičan, zbunjen i mlad; podsjećao ju je na njenog prvog dečka, na idiota koji ju je razdjevičio i uništio joj želju za penetracijom. "Hoćeš nekaj popiti?" pitala ga je.
 "Kaj imaš?" smijao se kao mladi mjesec.
 "Može limunada?"
 "Ha, valjda može." Nije baš bio oduševljen.
 "A kaj bi ti?"
 "Malo pičkinih sokova." Pustio je da rečenica visi u zraku. Mirta ga je gledala ispod oka, misleći. Bila je umorna, danas je već progutala svašta, doslovno i preneseno, imala je neugodnu epizodu s taksistom. Ali kad joj je dečko baš simpatičan. Pa je ustala i sjela mu krilo, osjetivši ispupčenje pod njegovim trapericama.

"Obožavam raspaljene studente," šapnula mu je u uho i poljubila ga. Za divno čudo, bez jezika. I kad ju je svlačio, nježno je uzbuđujući poljupcima u vrat, znala je da će ga večeras pripustiti u svoj uski prolaz. Smokva.com
erotske-price @ 23:38 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Swingeri - oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE

| Klasične erotske priče |

Duplo golo
- A ne - nasmiješio sam se i grubo je oborio na tlo pa joj utjerao nabubrio penis u usta. Sisala je žestoko i predano da bih što prije krenuo prema njenom međunožju, no nije mi se žurilo, pa je počela sama trljati klitoris. Gurao sam joj batinu u usta što je dublje mogla primiti, pa sam u trenutku maksimalnog uzbuđenja izvukao penis iz njene nasrtljive njuškice i kliznuo preko njenih grudi i trbuha do vlažne pičke i ugurao ga silovito do jaja. Vrisnula je i počela vrtjeti guzovima.
cijela erotska priča >>

| Osobna iskustva |

Bojišnica u vlaku Karlovac - Rijeka
Usisala mi je jezik i uz duboke uzdahe lagano ga grickala bijelim zubima. Objeručke sam je uhvatio za veliku meku guzu i podigao je na mali umivaonik. Sjedila je na njemu raširenih nogu i dok smo bili spojeni poljupcem, užurbano mi otkopčala hlače i izvadila ubojito oružje. Razmaknuo sam joj crne tanke gaćice i zabio joj svoju bajonetu u slinavu pičku. Stezala me vaginalnim mišićima kao da iz mene želi iscijediti sav sok života. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. Nabijao sam se u nju cijelom svojom dužinom, a ona je svaki moj nalet popratila dubokim uzdahom, dok me svojim punim nogama u crnim čarapama stegla oko struka i grizla me po vratu i licu.
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Doktor za orgazme
Podigao ju je i naslonio na zid, i ponovo se zabio u nju, držeći joj jednu nogu podignutu na svom ramenu, kako bi prodro što dublje. A onda ga je orgazam obuzeo. Još ju je čvršće pritisnuo uz zid, dok se izlijevao u nju. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Osjetila je kako ponovo obuzima strasna slabost i svršila je iznenada, sasvim neočekivano, još jednom
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Potčinjenost, bol i užitak
Poskakivala je po mojoj sputanoj batini i doživio sam nevjerojatnu erekciju koju je bol po prsima samo pojačavao. "Što je, psiću, ne voliš vrući vosak? Bio si zločest, moramo te kazniti. Hoćemo li i pulsirajuće koplje natopiti vrelim kapljicama?" pričala je, dok mi je otkopčavala hlače
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Izazov
Dakle, to je to! Glatke stijenke pripile su se uz njegovu osjetljivu kožicu i započele svoju uzbudljivu igru. Najprije polako i nježno, Sandra je lijeno kružila kukovima nabadajući se na njegov ukrućen penis, koji je vrlo dobro znao što treba raditi
cijela erotska priča >>

| Gay priče |
Kava sa šlagom
Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih,pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Noć pjene i sokova užitka
Osjetio sam kako mi uvlači kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlačila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbuđenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je počela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjećao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlačila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Moja mala peting
Ljubila sam je malim poljupcima, dodirivala vrhom jezika i isto se tako brzo povlačila, dok su mi njeni sokovi u malim kapljicama vlažili plahtu. Uživala sam beskrajno i nadala se da neće brzo svršiti, jer nije voljela lizanje nakon orgazma. Nabubreni klitoris izgledao je poput malenog bombončića od jagode
cijela erotska priča >>

| Oralni sex priče |
Pušačica
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>

| Iskustva vatrenih dama |
Dva lovca na moju mačkicu
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>
Smokva.com profili
Erotske priče
erotika.blog.hr
Zara, carica jebanja
Gospodarica iz saune
Debeli, mesnati macan
Vruće igre na vrućem otoku
Dionizije, bog dobre jebačine
Stavi pravu stvar na pravo mjesto
Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Bludno vjenčanje
Vreća puna seksa
Drhtaji Klarine pohotnice
Strast ljetne noći
Uspaljena cura moga prijatelja
Vatrena plivačica
Užitak dolazi kroz prozor
Linda na ropskoj obuci
Dobrom kurcu nijedna dlaka ne smeta
Podstanarka mojih vrućih snova
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Black magic woman
Stvorena za razjebavanje
Njoj se mili kada cvili
Grupno bludničenje
Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka
Bok susjede, jeste za seks?
Vatrena gimnastičarka
Ponor neslućenih užitaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Umjetnica seksa
Prljave strasti
Nasađena na kitu maturanta
Taj strasni predmet požude
Jezik i kurac na mramoru
Tucanje koje život znači
Neponovljiva strast
Strastvena suputnica
Tri (u)bačena koplja
Uigrani dvojac s kormilarkom
erotske-price.bloger.hr Ocjena ispravljena užitkom
Vreća puna seksa
Violetina mišolovka
Alena i dva napaljena
Tko je ševio Lauru M.?
Mirtine usne čarolije
Uspaljena tetka
Žderačica muškog mesa
erotskeprice.blogger.ba Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Uspješni lov na žuti muf
Uspaljena cura moga prijatelja
Zimska jebačka idila
Uzdasi u eteru
Prljave strasti
Iz prijateljstva u strast
Njoj se mili kada cvili
Podanik moje strasti
Vatrena gimnastičarka
Strastvena suputnica
Tucanje koje život znači
Stvorena za razjebavanje
erotskeprice.blogspot.com Poklon za Valentinovo
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE
| Fetish priče |
Nastrana nimfomanka
Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Čarobna domina iz zemlje Oz
Uhvatila me za kosu i nabila me ispod svoje latex haljinice u svoje vlažne gaćice. -Liži me! Jezikom sam prelazio preko njezinih crnih glatkih gumenih gaćica. Nakon nekoliko minuta povukla je povodac i otišli smo uz naredbe: - Uz nogu! Lezi! Puzi!
cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Nezaboravan liz
Sad Ivanu diram prstima, dok Marini nabijam svoj ukrućeni jezik sve dublje u njezinu pičku, a ona me nagrađuje obilnim potocima vrućih plodova sreće i nenadmašna užitka. Njezini sokovi cijede se po mojemu licu, i nestaju niz vrat...
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Barbika u raljama seksa
Učinila je to hitro i vrlo vješto, ali je ipak, prije nego što se nabila na njega, nakratko zaplesala mokrom pičkicom po oteklom glaviću, pridržavajući ga pri tome prstima kako joj slučajno ne bi izmakao. A onda, kad ga je primila u cjelosti, ponovo je zamiješala, ali ovoga puta oko njegova debelog korijena. Silna milina koja me preplavila u tim trenicima, tjerala me je da učinim nešto s vlastitim rukama, a kako mi je Barbara bila okrenuta leđima, pa su mi njene dojkice bile malo predaleko, nije mi preostalo ništa drugo nego pljesnuti ju par puta po preslatkom, mršavom dupencetu. - To, bejbi! Uuuuh! Kako dobro miješaš! - ohrabrio sam ju, dok su moji prsti ostavljali crvene tragove na njenim guzovima
cijela erotska priča >>
Index.hr
Nema zapisa.