Vrhunske erotske priče za sve erotske sklonosti
Erotske priče
Blog
petak, travanj 21, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE  Lizala mu je najprije glavić, a potom ga uzela u usta. Počeo sam već prepoznavati plimu užitka koja je nadirala iz njene nutrine. Pojačao sam lizanje, istovremeno joj prstom draškajući guzu, navikavajući ju na budući, dakako, moj kurac, kojeg ću joj i tamo sprašiti. Počela se tresti. Bilo mi je drago da nije moj kurac u njenim ustima. Tko zna bi li poslije njena orgazma možda bio u dva dijela

Mjesecima smo se dogovarali kako da zajednički pojebemo Borutovu ženu, a da to ispadne spontano, kao nedogovoreno, s naglaskom na njezino zadovoljstvo. A, naravno, mislili smo i na naše. Skoro pred godinu dana Borut se nenadano pojavio s novom ženom, Alenom, prosječne građe, simpatična lica, ali i pogleda koji je odmah pokazivao njenu snažnu volju, samosvijest i neku strast koju sam mogao tek naslutiti u blještavim očima, žudnju koju, ipak, nije mogla sakriti. Pri prvom susretu dala mi je ruku i ja sam iskoristio uobičajeni poljubac u obraz da ju poljubim direktno u usta; sekunda je bila dovoljna da mi uzvrati, gurajući svoj jezik u moja usta.

Najednom smo se počeli svi srdačno i s povjerenjem smijati i dugo nismo mogli stati. Borut je, dakako moj dobar prijatelj, 'muška svinja' poput mene, tako da mu to uopće nije smetalo. Pa koliko smo puta do sada dijelili povjerljive informacije i doživljaje o pičkama koje smo jebali ili smo to pokušavali. No, ovo je bilo nešto drugo. Debelu, antipatičnu i odbojnu prijašnju ženu zamijenio je ovom fontanom smijeha i strasti - ukratko, osobom s pozitivnim emocijama. Posebno me veselilo što je odmah, svojim istančanim ženskim čulima, naslutila ono što ja hoću. A koja to malo svjesnija i ne bi?

Nažalost, nismo se često viđali, jer oni žive u deželi. Dugi vremenski razmaci nisu  na sreću gasili očitu obostranu želju. Ipak, malo sam se krzmao, ne želeći Borutu pojebati ženu tek tako, mada, kad je dobra pička u pitanju, i prilika k tome, ne valja nikada ništa propustiti. Jednom, uz more na Voloskom, dok Alene nije bilo, na moju veliku radost kaže mi Borut:
- Znaš, želio bih da ju zajedno pojebemo. Mislim da bi se to Aleni svidjelo, mada se zbog svoga dosta stroga i tradicionalna odgoja malo nećka to mi priznati.
- Svinjo jedna, kako mi pogađaš misli! Vrlo rado ću to učiniti! - brzo sam odgovorio.
- Znaš, ako se ona pojebe s tobom, onda ću ja moći pojebati njenu prijateljicu, a da mi ništa ne prigovori.

Već me počeo svrbjeti glavić, zamišljajući kako ja jebem Alenu, a Borut prijateljicu, i onda naravno, pičke promjene svoje jebače, odnosno nas. Pri svakom novom susretu poljupci s Alenom su bili sve duži, dublji, ruke nemirnije, a njen smijeh sve zvonkiji. Borut se sa strane samo lukavo smijuljio i baš mi je bilo drago što je i on uživao. Nekoliko mjeseci poslije, za vrijeme fine zajedničke večere u Ičićima, u jedan glas kažu Alena i Borut:
- Mogao bi krenuti s nama, sutra se moramo ionako vratiti, a imamo lijep stan, mjesta ima.

Za manje od sata vožnje kroz noćnu Istru, stigli smo u njihov fini, mali stančić, koji je odisao toplinom, nekonvencionalošću, poput moje neuredne sobe pune papira i knjiga, koja je toliko oduševila Alenu, a u kojoj ju mislim jednom i dobro izjebati, sa ili bez Boruta. Popili smo tek jedno pićence prije lijeganja, jer smo svo troje bili umorni, Borut je u sobi razmještao dvosjed i, tobože spontano, pitao, znajući odgovor unaprijed:
- Hoćeš tu s nama ili u drugoj sobi?
Dakako da sam na obostranu radost prihvatio njihov ležaj. Nas dvojica smo legli bez riječi, čekajući Alenu da se vrati iz kupaonice. U zraku se osjećala blaga napetost - hoće li Alena rado prihvatiti našu duplu jebačinu i kako ćemo to izvesti a da bude najprirodnije moguće?

Pojavila se na vratima, nasmiješena, u gaćicama i majici boje trule višnje, i bez skrupula legla među nas. Lukava ženka znala je odglumiti nevinašce i narajcati nas dva jebežljiva mužjaka, koji smo odista željeli i nju zadovoljiti, izjebati ju uzduž i popreko, pružiti joj nova zadovoljstva. Razmišljao sam o ideji da ju obojica dočekamo goli na krevetu, drkajući, pa da sama odluči kojem će se kurcu prije prikloniti, ali sam se bojao da bi joj to bilo prenaglo za prvi put. Ležala je mazno na leđima, a naše ruke odmah su se našle na njoj. Nježno smo je dirali po majici, draškajući joj sve tvrđe bradavice, a pod tankim tkanjem gaćica svako toliko blago sam joj gladio pičku. Pod jagodicama sam osjećao toplinu i isparavanje iz nje. Bilo je to četveroručno sviranje Alene. Ne Chopina. Ali, ugođaj je bio sličan. Ljubili smo je naizmjenično. U usta, u vrat, u ramena. Rastvarala se poput nježnog cvijeta, a znao sam da se iza te nježnosti krije pohotnica, kojoj, na kraju, neće biti dosta ni naša dva kurca.

Napokon je shvatila da je majica smetnja, pa ju je sama skinula. Konačno sam mogao dirati, maziti ljubiti njene čvrste cice, podatljive, oslobođene svih pokrivala. Prije sam ih dirao i stiskao kroz odjeću, dok smo se grlili pri njenom dolasku ili odlasku. Ja sam ljubio desnu, a Borut lijevu cicu. Slušajući njene suspregnute uzdahe, šuljali smo se skupa po njenom trbuhu u gaćice, do pičke. Kratko ošišana, čvrstih dlaka, dočekala je naše prste dobrano vlažna. Čudno, nije me ništa smetalo što se ponekad guram s Borutom tko će nježnije po klitorisu, tko će kružno gladiti ulaz u vaginu. Najednom, uz trzaje i glasne uzdahe, pružila je ruku na svoju pičku i snažno pritisnula naše dvije. Karlica joj se trzala, a mi smo sve žešće ljubili cice a rukama je snažno pritiskali. Opirući se, zapravo je pojačavala naš pritisak i sve snažnije svršavala. Umirila se naglo, još uvijek zadihana, ali nije dozvolila da maknemo ruke, da dignemo usta od njenih cica.

- A mi? A naši kurci? - pomislio sam namah, ali mi je bilo svejedno drago da smo nju zadovoljili, da ne pomisli da smo tek egoistični mužjaci koji misle samo na svoje užitke.
Imala je pravo. Mi smo jebači sa stilom. Našem dvojcu upravo se i ona pridružila, pa sad imamo trio. Zaspala je nasmiješena, a mi smo se, sporazumijevši se gestama, tiho svukli do gola i stisnuli se uz nju. Svako sa svojim nabreklim kurcem i punim jajima.
Takvi smo se i probudili. Sad, ovoga časa ne znam tko je koga probudio mi nju ili ona nas, samo znam da smo odmah počeli jutarnju sonatu milovanja. Sama je skinula gaćice, blago raširila noge. Postala je sad cijela naša. Naga. Podatna. Naglo sam se odmaknuo od nje, uspravio u krevetu i rekao odrešito:
- Idem ja!
- Kamo sad? - oboje su iznenađeno pitali.
- Na livadu!

Spustio sam se niže, podigao joj noge i počeo lizati njenu smeđkastu livadicu, najprije naokolo, po strani, po vanjskim usnama, namjerno izbjegavajući crvene usnice i klitoris koji me je mamio između njih. Na dnu pičke već se počela stvarati prva rosa njene pohotnosti. Još sam uvijek bio na periferiji, čekao sam da se što više ovlaži. Sokovi su klizili prema guznoj rupici. I nju sam polizao, uživajući u okusu pička-jiucea na sitnim naborima smeđe, neistražene zasada, primamljive geografije njene guze. I nju planiram izjebati! Naravno! Vratio sam se pički. Zaronio u nju. Komadi koje ližem ne tuže se na hrapavost moga jezika, ja se uvijek žalostim što mi nije duži, da mogu ući do dna. Odozdo sam jezikom podupro klitoris i pogledao prema gore, da vidim što ona radi. Objema je rukama stisla svoje cice gnječeći ih, a Borut je stajao iznad nje, dajući joj svoj kurac u usta. Kako uzbudljivo. Gledati uživo pornić i sam u njemu sudjelovati. To mi je oduvijek bilo najuzbudljivije. Jebeš neku anonimnu jebačinu u mraku ili onu s ekrana!

Lizala mu je najprije glavić, a potom ga uzela u usta. Počeo sam već prepoznavati plimu užitka koja je nadirala iz njene nutrine. Pojačao sam lizanje, istovremeno joj prstom draškajući guzu, navikavajući ju na budući, dakako, moj kurac, kojeg ću joj i tamo sprašiti. Počela se tresti. Bilo mi je drago da nije moj kurac u njenim ustima. Tko zna da li bi poslije njena orgazma možda bio u dva dijela. Predah je kratko trajao. Podigla se i krenula sjesti na moj kurac. S guštom sam nad sobom gledao sočnu pičku za kojom sam toliko žudio, a sad ju i detaljno upoznao. Nisam ju htio odmah potrošiti. Dobre stvari treba polako guštati.
- A da mi ga malo pokadiš - kako li sam samo u tom trenutku mogao misliti na strane jezike.

Mazno mi je prislonila glavu na trbuh i uzela ga u usta koja nisu bila ništa manje užarena od mog kurca. Dok mi ga je pušila, uzdigla se bokovima prema Borutu, a on je odmah iskoristio priliku i uvalio joj ga s guza. Ujednačili smo ritam. Nabijajući joj kurac gurao ju je naprijed, a ona je uzimala cijelu moju kvrgu u usta, ustima je sisala sam vršak glavića. Nježno mi je držala jaja, čudio sam se kako ni jedan moj komad dosad nije ni pokušao taj blagotvorni zahvat. Koje uživanje! Pogledao sam Boruta. Poput pravog profesionalca jebao ju je blaženim izrazom na licu; ugledavši moj pogled, namignuo mi je, oblizujući se. Ne odmičući se mislima od čulnih užitaka, pomislio sam kako je ljubomora tužna stvar, kako ljudi zaista ne umiju zbog svog sitnog egoizma  predati se uživanju, dajući drugima zadovoljstvo. Može se natrag dobiti još više. No, to filozofiranje i racionalizam nisu mi puno pomogli da me Alena ne izvuče na brisani prostor, gdje se ne mogu kontrolirati. Mada sam se radovao času kad ću je moći jebati, nije mi bila mrska pomisao da joj svršim u usta. I to je velika intimnost. Uostalom, znam okus svih njenih sokova, pa neka sad ona kuša moje!

Napeo sam se do maksimuma. Moj kurac također. Neka ide k kvragu, pomislio sam načas, mogao bi tako cijelo vrijeme stajati! Nije se začudila, nije se odmaknula. Čekala je do kraja, da joj, u nekoliko navrata, svi mlazovi iz jaja šiknu ravno u usta. Borut je začuđeno gledao cijelu operaciju, ali nije se bunio. A zašto i bi?  Nabijao je i dalje svoj kurac u nju. Podigla je glavu nasmiješena, lagano ustima otpuštajući nešto što je do maločas bilo tvrdo i nesalomljivo. Na njemu nije bilo ni traga sperme. Samo njena slina. Čestitke. Kažu da je sperma dobra za ten, ali vjerovatno i za sjaj očiju. Nije Alena prva pička kojoj se poslije pušenja i moje sperme oči tako sjaje.

Alena se malo podigla, makla Borutov kurac i polegla ga na leđa. Zakoračila ga je i sjela na kitu. Nije trebala puno jahati do svog prvog orgazma. Polegla se na Boruta za dvije sekunde odmora i onda opet uzdigla, nabijajući se. Podigao sam se i ja. Počeo sam ju milovati po vratu i ramenima, stojeći iza nje. U njenom ritmu jednom rukom sam ju pritiskao nadolje, da se čim više nabije na kurac, a drugom sam joj milovao cice. Svršavala  je sve češće, i sve intenzivnije. Uzdasi su joj prelazili u oštro ječanje pri svakom novom vrhuncu. Na minutu sam ih ostavio i otišao u kuhinju popiti vode. Kad sam se vratio ležali su, jebući se u klasičnom misionarskom položaju. Baš odlično, pomislih, krenuo sam rukom da Alenu odozgo uhvatim za guzu i da joj uguram makar prst. U zadnji čas shvatio sam da je to bilo Borutovo dupe. Počeo sam se smijati, baš kad je on svršavao u Alenu. Opet se trzala i strastveno ječala, ali sad cijela pritisnuta Borutom.

Ne mora se posebno naglašavati da smo mi dva jebača sa stilom dobili od Alene vrhunski doručak. Sjedila je gola, sad jednom, sad drugom u krilu. A o novoj jebačini, o kvartetu s njezinom prijateljicom, nekom drugom prilikom. I mene je samoga ovo sjećanje uzbudilo, pa ću, kad završim priču, drkati, i dakako, sve izreferirati Aleni i Borutu. A prijateljicu ćemo lako narajcati, pa će sama tražiti da ju izjebemo.  Smokva.com
erotske-price @ 13:24 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Swingeri - oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE

| Klasične erotske priče |

Duplo golo
- A ne - nasmiješio sam se i grubo je oborio na tlo pa joj utjerao nabubrio penis u usta. Sisala je žestoko i predano da bih što prije krenuo prema njenom međunožju, no nije mi se žurilo, pa je počela sama trljati klitoris. Gurao sam joj batinu u usta što je dublje mogla primiti, pa sam u trenutku maksimalnog uzbuđenja izvukao penis iz njene nasrtljive njuškice i kliznuo preko njenih grudi i trbuha do vlažne pičke i ugurao ga silovito do jaja. Vrisnula je i počela vrtjeti guzovima.
cijela erotska priča >>

| Osobna iskustva |

Bojišnica u vlaku Karlovac - Rijeka
Usisala mi je jezik i uz duboke uzdahe lagano ga grickala bijelim zubima. Objeručke sam je uhvatio za veliku meku guzu i podigao je na mali umivaonik. Sjedila je na njemu raširenih nogu i dok smo bili spojeni poljupcem, užurbano mi otkopčala hlače i izvadila ubojito oružje. Razmaknuo sam joj crne tanke gaćice i zabio joj svoju bajonetu u slinavu pičku. Stezala me vaginalnim mišićima kao da iz mene želi iscijediti sav sok života. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. Nabijao sam se u nju cijelom svojom dužinom, a ona je svaki moj nalet popratila dubokim uzdahom, dok me svojim punim nogama u crnim čarapama stegla oko struka i grizla me po vratu i licu.
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Doktor za orgazme
Podigao ju je i naslonio na zid, i ponovo se zabio u nju, držeći joj jednu nogu podignutu na svom ramenu, kako bi prodro što dublje. A onda ga je orgazam obuzeo. Još ju je čvršće pritisnuo uz zid, dok se izlijevao u nju. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Osjetila je kako ponovo obuzima strasna slabost i svršila je iznenada, sasvim neočekivano, još jednom
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Potčinjenost, bol i užitak
Poskakivala je po mojoj sputanoj batini i doživio sam nevjerojatnu erekciju koju je bol po prsima samo pojačavao. "Što je, psiću, ne voliš vrući vosak? Bio si zločest, moramo te kazniti. Hoćemo li i pulsirajuće koplje natopiti vrelim kapljicama?" pričala je, dok mi je otkopčavala hlače
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Izazov
Dakle, to je to! Glatke stijenke pripile su se uz njegovu osjetljivu kožicu i započele svoju uzbudljivu igru. Najprije polako i nježno, Sandra je lijeno kružila kukovima nabadajući se na njegov ukrućen penis, koji je vrlo dobro znao što treba raditi
cijela erotska priča >>

| Gay priče |
Kava sa šlagom
Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih,pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Noć pjene i sokova užitka
Osjetio sam kako mi uvlači kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlačila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbuđenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je počela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjećao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlačila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Moja mala peting
Ljubila sam je malim poljupcima, dodirivala vrhom jezika i isto se tako brzo povlačila, dok su mi njeni sokovi u malim kapljicama vlažili plahtu. Uživala sam beskrajno i nadala se da neće brzo svršiti, jer nije voljela lizanje nakon orgazma. Nabubreni klitoris izgledao je poput malenog bombončića od jagode
cijela erotska priča >>

| Oralni sex priče |
Pušačica
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>

| Iskustva vatrenih dama |
Dva lovca na moju mačkicu
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>
Smokva.com profili
Erotske priče
erotika.blog.hr
Zara, carica jebanja
Gospodarica iz saune
Debeli, mesnati macan
Vruće igre na vrućem otoku
Dionizije, bog dobre jebačine
Stavi pravu stvar na pravo mjesto
Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Bludno vjenčanje
Vreća puna seksa
Drhtaji Klarine pohotnice
Strast ljetne noći
Uspaljena cura moga prijatelja
Vatrena plivačica
Užitak dolazi kroz prozor
Linda na ropskoj obuci
Dobrom kurcu nijedna dlaka ne smeta
Podstanarka mojih vrućih snova
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Black magic woman
Stvorena za razjebavanje
Njoj se mili kada cvili
Grupno bludničenje
Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka
Bok susjede, jeste za seks?
Vatrena gimnastičarka
Ponor neslućenih užitaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Umjetnica seksa
Prljave strasti
Nasađena na kitu maturanta
Taj strasni predmet požude
Jezik i kurac na mramoru
Tucanje koje život znači
Neponovljiva strast
Strastvena suputnica
Tri (u)bačena koplja
Uigrani dvojac s kormilarkom
erotske-price.bloger.hr Ocjena ispravljena užitkom
Vreća puna seksa
Violetina mišolovka
Alena i dva napaljena
Tko je ševio Lauru M.?
Mirtine usne čarolije
Uspaljena tetka
Žderačica muškog mesa
erotskeprice.blogger.ba Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Uspješni lov na žuti muf
Uspaljena cura moga prijatelja
Zimska jebačka idila
Uzdasi u eteru
Prljave strasti
Iz prijateljstva u strast
Njoj se mili kada cvili
Podanik moje strasti
Vatrena gimnastičarka
Strastvena suputnica
Tucanje koje život znači
Stvorena za razjebavanje
erotskeprice.blogspot.com Poklon za Valentinovo
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE
| Fetish priče |
Nastrana nimfomanka
Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Čarobna domina iz zemlje Oz
Uhvatila me za kosu i nabila me ispod svoje latex haljinice u svoje vlažne gaćice. -Liži me! Jezikom sam prelazio preko njezinih crnih glatkih gumenih gaćica. Nakon nekoliko minuta povukla je povodac i otišli smo uz naredbe: - Uz nogu! Lezi! Puzi!
cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Nezaboravan liz
Sad Ivanu diram prstima, dok Marini nabijam svoj ukrućeni jezik sve dublje u njezinu pičku, a ona me nagrađuje obilnim potocima vrućih plodova sreće i nenadmašna užitka. Njezini sokovi cijede se po mojemu licu, i nestaju niz vrat...
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Barbika u raljama seksa
Učinila je to hitro i vrlo vješto, ali je ipak, prije nego što se nabila na njega, nakratko zaplesala mokrom pičkicom po oteklom glaviću, pridržavajući ga pri tome prstima kako joj slučajno ne bi izmakao. A onda, kad ga je primila u cjelosti, ponovo je zamiješala, ali ovoga puta oko njegova debelog korijena. Silna milina koja me preplavila u tim trenicima, tjerala me je da učinim nešto s vlastitim rukama, a kako mi je Barbara bila okrenuta leđima, pa su mi njene dojkice bile malo predaleko, nije mi preostalo ništa drugo nego pljesnuti ju par puta po preslatkom, mršavom dupencetu. - To, bejbi! Uuuuh! Kako dobro miješaš! - ohrabrio sam ju, dok su moji prsti ostavljali crvene tragove na njenim guzovima
cijela erotska priča >>
Index.hr
Nema zapisa.