Vrhunske erotske priče za sve erotske sklonosti
Erotske priče
Blog - travanj 2006
četvrtak, travanj 27, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE Ona se bacila na leđa i raširila noge, a on se nadvio nad nju, zabio joj svog klipana u pizdu i počeo ju ševiti onako “misionarski”. No, to je potrajalo samo par trenutaka, a onda su njene noge, jedna za drugom, završile na njegovim ramenima. - Samo mi je još to trebalo! - pomislio sam u sebi, pa privukao Mojcinu glavu na svoje rame, kako ne bi mogla vidjeti što se događa na drugom krevetu. Jer, iskreno govoreći, nije mi bilo ni na kraj pameti mijenjati položaj u kojem sam se tako dobro osjećao za neki u kojem bi se naradio kao “bauštelac”

Nakon žestokog popodneva s Majdom i Mojcom na plaži i romantične večeri u kafiću uz more, Damir i ja smo ih, poput pravih džentlmena, pustili da nas počaste noćenjem u jednom od tamošnjih hotela. Kako bismo ipak nešto i uštedjeli, uzeli smo jednu dvokrevetnu sobu, pa tko s kim završi. Mislim, jedna kombinacija nipošto nije dolazila u obzir, a to je da Damir i ja završimo na jednom, a Majda i Mojca na drugom krevetu. No, umjesto na krevetu, ja sam završio na balkonu, pogađate s Mojcom, a Majda i Damir su odlučili još malo ludovati, pa su se spustili do hotelske terase, na kojoj je svirao neki anomni, lokalni bend, i zaplesali u gužvi. Kad su skužili da ih gledamo, počeli su nam mahati poput razdragane dječice... ono u stilu, “mama, vidi me kako plešem”.

- Kak’ su kul! - rekla je Mojca i naslonila se na ogradu.
- K’o djeca su! - nadovezao sam se i zagrlio ju, prislanjajući se uz njenu čvrstu guzu.
Osjetivši kvrgu, koja je rasla pod mojim hlačama, samo je izazovno zamiješala guzovima i upitala:
- Ševio bi, ha?
- Aha! - odvratio sam, poljubio ju u vrat, pa dodao. - Ali bi mi prvo dobro došlo jedno pušenje!
- Hoćeš tu... na balkonu? - bila je konkretna.
- Što da ne? - pristao sam. - Ograda je dovoljno visoka... nitko te ne može vidjeti!

Zadovoljan razvojem situacije, prihvatio sam ju rukama oko struka i privukao ju još bliže k sebi. Kad se odvojila od ograde, okrenula mi se licem, pa me odgurala do stolice, koja se nalazila u samom kutu balkona i posjela me na nju. Zatim je čučnula na pod i počela mi otkopčavati hlače.Što sam dulje gledao to njeno, prerano dobivenim borama izbrazdano, lice, izgledala mi je sve ljepša. Ne znam je li tome razlog bio to što me život rijetko kada mazio, pa razumijem kad se žena zajebe u izboru partnera ili jednostavno volim potrošene kučke, koje, htjele to one ili ne, dobro znaju posao, ali znam da mi je dizala kurac neviđenom brzinom. A moj macan, oslobođen platna koje ga je skrivalo od očiju javnosti, prpošno se propeo ususret njenim usnama, pa raširio rupicu na svome vrhu, kao da se osmjehuje svojoj osloboditeljici. Ona ga, naravno, nije oslobodila bez razloga, tako da je već u slijedećem trenu njen razigrani jezik počeo glancati i vlažiti slinom njegov rumeni glavić. Nakon što ga je propisno izlizala sa svih strana i učinila ga sjajnim i blještavim, kao da je bio nekakva vrijedna statuica od kakvog plemenitog materijala, pohotno ga je obuhvatila sočnim usnama, pa ga uvukla duboko u gladna usta. Moram priznati da sam se malo začudio koliko ga je dugo držala u svom toplom ždrijelu... mislim, obzirom da ga je primila gotovo cijelog.

No, žene su vam takve! Svakog vas dana iznenade s nečim novim... s nečim što još niste vidjeli... doživjeli... osjetili.
A taj je osjećaj bio fantastičan. Čak sam se par puta trgnuo od silne ugode koja mi je s vremena na vrijeme znala prostrujati duž kralježnice. Htio sam joj nekako uzvratiti, ali mi nije bila na dohvat ruke, pa sam odustao i potpuno joj se prepustio, a, sudeći po usredotočenosti kojom je nastavila obrađivati moj tvrdi klip, činilo se da joj ništa drugo ne treba u tim trenucima i da je sretna što mi može ugoditi.

U međuvremenu, njen nemirni jezik se polako spustio do mojih dlakavih mošnji, te ih stao izazovno draškati i prebacivati s jedne na drugu stranu, povremeno se pri tome zavlačeći duboko dolje u procjep između mojih guzova, da bi u par navrata dirnuo čak i sami čmar.

Možda će ovo zvučati pomalo pederski, ali tko nikad nije iskusio ženski jezik na svom šupku, nema pojma kakve blažene trenutke propušta.

Bend je i dalje prašio “sve u šesnaest” i zvučao je sve bolje, mora se priznati, ali kad su “iz naftalina” izvukli onu “Venti quatro mille bacci”, nisam izdržao bez komentara:
- Pa, di su ovo iskopali?
Shvativši to kao pitanje, Mojca je na tren prekinula s obrađivanjem mojih muda, pa mi odgovorila:
- Kaj, baš je lepa pesma!
- Ma, ne kažem da nije... - odmah sam se opravdao. - ...ali je stara u pizdu materinu!
- Stare stvari su najbolše! - zaključila je, pa se ponovo dala na posao.

Kako joj ne bih dao drugu priliku za prepirku, jer nisam želio da opet odvaja usne i jezik od mog spolovila, zamumljao sam nešto, onako poluglasno kao da pjevam:
- Na-na-na-na-na-na-na naaaa-naa...
Mojca je također nešto promumljala, ali onako s kurcem u ustima, tako da je njeno glasanje ispalo još nerazumljivije od mog. Međutim, sve to ionako nije bilo bitno, jer sam u potpunosti bio zadovoljan onim što mi je činila, a i ona je, bogami, bila zadovoljna igračkom s kojom se tako revnosno igrala. I tako se ona zaigrala; ližući ga, sisajući i sve brže ga drkajući; a ja sam se malo zamislio o raznoraznim melodijama, songovima i refrenima; tako da se moj klipan jednostavno oteo kontroli. Toga sam postao svjestan tek kad su prve kapi sperme špricnule po Mojcinim obrazima. I Mojca se iznenadila, ali se brzo snašla, tako da je već drugi mlaz završio duboko u njenim pohotnim ustima.
- Uuuh, jebote! - opsovao, uhvatio ju rukama za glavu, pa se nastavio prazniti u njeno grlo.

Progutala je koliko je god mogla, bjesomučno mi pri tome navlačeći kožicu, a onda se otrgla, okrenula glavu ka ogradi, pa ispljunula onaj višak koji joj nije kliznuo niz ždrijelo.
I, dok je ona kašljucala, jer se u međuvremenu zagrcnula, ja sam sačekao da i posljednje kapi iscure iz mog uda, kako bih se mogao odvući do kupaone da ga malo isperem. No, prije nego što sam zakoračio u sobu, shvatio sam da je glazba prestala. U stvari, barem sam tako pretpostavljao, jer je pauza potrajala dulje nego prethodne. To me malo razočaralo, jer sam ju mislio i “kresnuti” na balkonu, a tišina baš i nije pogodna za to, ali sam se brzo pomirio sa situacijom. Na krevetu je ionako udobnije nego u nekakvoj plastičnoj stolici, koja bi se možda i raspala pod nama. U međuvremenu, Mojca me sustigla na putu do kupaone i prekinula u razmišljanju.
 - Opereš mi leđa?
- Naravno! - odvratio sam, pa ju pljesnuo prstima po čvrstom dupencetu.

Dok smo se tuširali, prali smo jedno drugo, nježno se mazili i strasno se ljubili, tako da se sve pretvorilo u nekakvu međuigru između felacija i pravog seksa, od kojeg ni jedno ni drugo nismo željeli, a bogami, ni mogli pobjeći.

Nakon brzinskog i vrlo netemeljitog brisanja tijela, krenuli smo u sobu s namjerom da se konačno pojebemo. No, kad smo otvorili vrata, shvatili smo da je jedan krevet već zauzet. Naime, dok smo mi bili u kupaonici, Majda i Damir su se uvukli u sobu i dali se na posao, očigledno bez puno premišljanja i dvoumljenja, jer su već bili potpuno goli kad smo ih ugledali. Damir je ležao na leđima i stiskao rukama Majdine oble guzove, a ona se gnijezdila na njemu, trljajući se mačkicom o ukrućenu batinu. Par trenutaka smo ih šutke promatrali, a onda sam im se obratio:
- Vi baš ne gubite vrijeme!

Oboje su nas istovremeno pogledali, pa se nasmijali, a Damir je i prokomentirao, aludirajući na Mojcinu i moju golotinju:
- ‘ko nam kaže! Poševili ste se čim ste ušli u sobu!
- Ni res! - poklopila ga je Mojca. - Samo sam mu pušila!
- Ali sad ćemo se poševiti! - nadovezao sam se, uhvatio Mojcu za ruku i poveo ju ka drugom krevetu. - Jel’ tako, bejbi?
- Aha! - potvrdila je i odgurnula me na krevet.

Nisam ni zalegao kako treba, a ona je već bila na meni i ljubila me, namještajući se pri tome u položaj identičan onome u kojem se nalazila Majda. Vlažnom mačkicom je pritisnula mog macana, koji se protegnuo prema pupku, a sisicama me dražila po rutavim prsima. Bile su puno manje od Majdinih, s kojima sam se imao priliku igrati tog dana na plaži, ali su zato bile puno čvršće, a i bradavice su joj bile malo tvrđe, da ne kažem ukrućenije.
U stvari, Mojca je oponašala Majdu. Jednostavno bi pogledala što ova čini Damiru, pa bi to izvela na meni. Ne znam kako bih  to najpreciznije opisao, ali ako postoji paralel-slalom, onda bi se za ovo naše mirne duše moglo reći paralel-fuk, ili tako nekako. Naime, kad bi Majda proklizala pičkicom do vrha Damirovog kolca, isto bi učinila i Mojca, naravno svojom pičkicom po mom komadu, a kad bi se Majda spustila rosuljom do partnerovih muda, i ja bih osjetio Mojcinu sluzavicu na svojima.

I to je trajalo sve dok se nisu nasadile na naše tvrde kurčine, što bi otprilike značilo nekoliko minuta, a onda se Mojca napokon prestala obazirati na frendicu i njene pokrete, te se potpuno posvetila meni i mom nabreklom kurcu. Prvo ga je primila u cijelosti, stišćući svoje vrele usmine oko zadebljanog korijena, a onda ga je gotovo pustila da ispadne iz nje, da bi se, upravo u trenu kad su se njene rosne latice našle podno klobučastog glavića, ponovo nabila na njega. Nakon toga, nekoliko puta se lagano podigla uvis, ali samo do, otprilike, polovine uda, da bi izvela novu varijantu uvodnog rituala nasađivanja. Za to vrijeme, šarao sam rukama po njenim leđima, vitkom struku i malešnim grudima, koje sam hvatao ustima i sisao kadgod mi se za to pružala prilika, a kad je ubrzala ritam, par puta sam ju pljesnuo po guzi i dodatno potaknuo riječima:
- Tooo, bejbi, jaši! Taakooo! Uuuh!

Možda je to bilo suvišno, jer se Mojca već bila dobrano zaletjela, ali ja sam to jednostavno morao učiniti. Na kraju krajeva, kako mi je to jednom davno pojasnila jedna moja školska frendica “nijemi seks ti je kao i nijemi film - dobiješ samo pola užitka”.
Tada sam skužio da Majda i Damir mijenjaju pozu. Ona se bacila na leđa i raširila noge, a on se nadvio nad nju, zabio joj svog klipana u pizdu i počeo ju ševiti onako “misionarski”. No, to je potrajalo samo par trenutaka, a onda su njene noge, jedna za drugom, završile na njegovim ramenima.
- Samo mi je još to trebalo! - pomislio sam u sebi, pa privukao Mojcinu glavu na svoje rame, kako ne bi mogla vidjeti što se događa na drugom krevetu.

Jer, iskreno govoreći, nije mi bilo ni na kraj pameti mijenjati položaj u kojem sam se tako dobro osjećao za neki u kojem bi se naradio kao “bauštelac”. Međutim, moj strah je bio neopravdan, jer je Mojca vidjela što rade Damir i Majda, a ipak nije poželjela slijediti njihov primjer. Umjesto toga, počela je još žešće poskakivati na mom glavonji. Tada sam shvatio da je dobro što mi je prije toga pušenjem ispraznila jaja, jer, da su u tim trenucima bila puna, vjerojatno bih vrlo brzo popustio pod njenim naletima. Ovako, olakšan za barem decilitar sperme, izdržao sam još zavidan broj minuta prije nego što se u njima akumulirala nova količina te guste tekućine užitka.

Vjerujte mi, da upitate Mojcu i ona bi vam rekla da je to s pušenjem na početku igre vrlo dobar recept, jer je svršila barem dvaput na mom kurcu prije mog vrhunca: jednom jedva primjetno, ne usporavajući ritam ni na tren, a izdalo ju je samo čudnovato treptanje očiju i par prigušenih, isprekidanih uzdaha; i drugi put malo žešće, što se očitovalo u pojačanom trzanju karlice i nekontroliranom zabacivanju glave s lijeva na desno.U tom njenom drugom orgazmu, moj doprinos je bio puno veći, jer sam joj srednjakom lijeve ruke čačkao šupak, a palcem desne trljao klitoris, za razliku od prvog, u kojem je svršila bez moje osjetnije pomoći.

E sad, obzirom da sam vam te njene orgazme opisao tako “doktorski”, red je da isto učinim i s onim glavnim, zajedničkim... mojim drugim, ako računamo ono svršavanje u njena usta, a njenim trećim, ako računamo da nije svršila tijekom petinga pod tušem... što vam ne bih znao reći... No, prije svega, moram se osvrnuti na sitnicu koja je imala dosta utjecaja na naš zajednički vrhunac, a to je činjenica da je Majda naprosto počela vrištati, jer ju je Damir nemilosrdno prašio u guzu, dok si je ona bjesomučno naguravala prste u pičkicu.

Što da vam kažem, na takve jecaje bi se i mrtvacu dig’o! Mi živi, Mojca i ja, shvatili smo to kao znak za početak finiširanja. Doduše, ja se više nisam mogao suzdržavati ni da sam htio... Jednostavno sam eksplodirao! Ščepao sam Mojcu rukama oko struka, nabio se kurčinom u njenu vrelu pizdu što sam dublje mogao i počeo se silovito prazniti. Ona se samo skvrčila na meni, obgrlila me rukama oko vrata, pa mi počela glasno dahtati na uho.
- Oo-ooh! Aaah! Aaah! Uuuuuh! Oooooh! Aaa-aaa-aaaaaaah!!!
Na kraju mi je, onako u transu, ispričala nešto kratko, ali potpuno nerazumljivo, tako da to jednostavno nisam zapamtio, a ne vjerujem ni da je ona zapamtila što sam joj ja na to odgovorio, isto sav van sebe od užitka. Bila je to ona, životinjska, ili ako hoćete, neandertalska komunikacija bez koje dobra jebačina naprosto nije dobra. Pribrali smo se i pridigli upravo u trenu kad je Damir svršavao po Majdinom međunožju i trbuhu, a uspjeli smo vidjeti još samo to kako ona razmazuje spermu po svojoj oznojenoj koži, jer su se ubrzo sklupčali u onaj nježni zagrljaj opuštanja, bez kojeg velik broj ljubavnika jednostavno ne može završiti seksualnu igru...

Što se tiče Mojce i mene, sve je završilo tamo gdje je i počelo, na balkonu! Samo, ovog puta se nismo tuširali, jer smo željeli još neko vrijeme, čuo sam da to Francuzi vole, mirisati na seks. Nismo se ni odijevali. Sjeli smo goli u mrak; ja na plastičnu, klimavu stolicu, a ona meni u krilo; i dugo se ljubili i milovali. Sve dok nas noćna svježina, ili je preciznije reći jutarnja, nije otjerala u krevet... Smokva.com
erotske-price @ 22:09 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
srijeda, travanj 26, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE  - Dečki, hoće li netko pojebati ovu vruću pičku? - provokativno sam upitala, dok mi se je srednji prst nakratko pojavljivao, a onda opet nestajao u mojoj unutrašnjosti. - Tko se brže skine, bit će prvi. Nastala je pometnja. Svi su se užurbano svlačili i uskoro je predamnom bilo pet prekrasnih muških tijela. Svi moji snovi su se ostvarili

Probudila sam se strašno uspaljena. Bit će to jedan od onih dana intezivne potrage za mesom pomislila sam dok sam, još onako bunovna, rukom posezala za vibratorom. Jednim pokretom sam ga sjurila u svoju mokru, uzbuđenu pičku, ispustivši pritom glasan uzdah trenutnog olakšanja. Uključila sam ga u najveću brzinu i prstom počela trljati po svom rascvjetalom klitorisu. Božanstveni osjećaj ugode širio mi se tijelom. Uživala sam u takvom buđenju. Dohvatila sam drugi vibrator i zabila si ga u guzu. Potresao me je snažan grč orgazma. Odmah za njim još jedan. Tijelo mi se izvilo u luk, a zatim se opušteno spustilo na krevet. Samo trenutno umirena, požurila sam u kupaonicu. Snažni mlaz iz tuša po uspaljenoj pici bio je savršen početak ovakvog dana. To je prokušani recept za dane kada me razdire ovakva napetost. Tada svršavam brzo, često i vrlo snažno. Omamljena, klecavih nogu, ali vrlo zadovoljna počela sam se spremati. Nabacila sam nešto šminke, obukla kratku bijelu haljinicu na golo tijelo i s osmijehom na licu krenula u vedar, sunčan dan.

Prošetala sam do svog omiljenog kafića i s ulaza razgledavala prepune stolove.Sve poznate face, već sam pomislila razočarano. Kad sam za stolom u kutu ugledala trojicu zgodnih, nepoznatih mladića. Sigurnim, odmjerenim korakom, prišla sam njihovom stolu.
- Slobodno? - upitala sam i ne čekajući odgovor sjela na slobodnu stolicu prekriživši noge u maniri Sharon Stone, jasno izlažući njihovim pogledima svoje golo međunožje.
Prekinuli su svoj dotadašnji razgovor i ostali sjediti razjapljenih usta. Prvi se snašao, činilo mi se, najstariji.
- Što bi dama željela popiti, ako nismo prenapadni - ljubazno je upitao.

- Ništa. Dama bi vas željela poševiti svu trojicu i to odmah - odgovorila sam, osjećajući adrenalin u želucu kako se opet budi.
Svaki se zamrznuo u svojoj pozi kao u priči o Trnoružici, samo su tri para užarenih očiju piljila u mene. Prasnula bih u smijeh da nije bilo one vatre u trbuhu.
- Stan mi je iza ugla. Popijte svoja pića i idemo - rekla sam malo oštrije da ih probudim iz obamrlosti.
Kao na komandu, svaki je progutao svoje piće i ustali su sva trojica odjednom.
- Samo hrabro za mnom. Nemate se čega bojati - veselo sam rekla i krenuli smo natrag prema stanu.
Povela sam ih ravno u spavaću sobu. Zbunjeno su stajali, čekajući i dalje moju inicijativu.
- Požurite. Skidajte te krpice. Pička mi gori - rekla sam im, jednim pokretom svlačeći svoju haljinicu i ostala potpuno gola pred njihovim zapanjenim očima.

To je potrajalo tek trenutak, a onda su počeli žurno kidati odjeću sa sebe. Zadovoljno sam gledala svoje nove igračke. Jedan prosječan, jedna malo deblji i jedan pravi komad i u debljini i u dužini. Za mene je svaki novi kurac kao novi bombončić. Druge boje, drugog okusa, drugog mirisa... Spustila sam se na koljena i nježno im ispipavala težinu jaja, a onda zagnjurila glavu među ta ustreptala koplja, osjećajući njihovu punoću na licu. Prvog koji mi je bio nadohvat, požudno sam strpala u usta. Uživala sam tako neko vrijeme, naizmjence im pušeći i drkajući, dok nisam osjetila da su tvrdi kao kamen. Tada sam napravila raspored. Polegla sam onoga s najvećim komadom na krevet i opkoračila ga. Rukom sam mu namjestila batinu na otvor svoje vrele pice i nabila se do kraja.

- Aaah... kakve li blažene ispunjenosti.
Polako sam se dizala i spuštala, klizeći po njegovom kurcu, zaboravljajući na vrijeme i prostor dok me nečije ruke na mojoj guzi nisu podsjetile da se moram barem na trenutak umiriti da mogu primiti još jednoga. Stala sam i isprčila dupe, koliko sam mogla. Plaho mi je prislonio glavić na otvor i bojažljivo krenuo unutra, no, čim je vidio kako glatko ulazi, zabio ga je do jaja. To je bilo ono što sam željela. S dva prekrasna kurca u sebi pozvala sam i trećeg. Kleknuo je ispred moje glave i sa zadovoljstvom sam počela cuclati lijepo oblikovan, deblji komad. Ova dvojica su brzo uskladila pokrete i uskoro sam osjetila poznati grč u utrobi. Prvi orgazam mi je raznio tijelo poput bombe, a ubrzo zatim je uslijedio i drugi, jednako eksplozivan. Udarci u moje dupe vidno su se ubrzali i u guzu mi je šiknuo mlaz vruće sperme. Umirio se u meni, a onda polako iskliznuo van. Osjetila sam čudnu prazninu koju je vrlo brzo popunio njegov prijatelj. Bez problema je ušao u moju, sada već dobro razrađenu, guzu i vrtoglavi ples se nastavio. Usta su mi sada bila oslobođena njegovog kurca i iz njih su se prolamali strasni uzdasi zadovoljstva. Dva prekrasna kurca u meni dovela su me do stanja da svršavam kao na tekućoj vrpci. Usred jednog od brojnih orgazama osjetila sam kako i oni istodobrno prazne svoje alatke duboko u moju utrobu. Umorno i zadovoljno strovalila sam se na krevet i polako tonući u san rekla:
- Momci, zatvorite vrata za sobom.
 
    ***
Sanjala sam da sam vlasnica harema muškaraca. Upravo sam izlazila iz bazena, okupana i namirisana i htjela izabrati sretnika za danas. Kad me je probudio telefon.
- Ciao dušo - čula sam glas svoje prijateljice i nešto više, Dunje... - Kako si raspoložena danas?
- Jebački - odgovorila sam još bunovna.
- Super! Hoćeš mi onda pomoći oko jedne momačke večeri danas? Moj kolega s posla se ženi i pozvao je još petoricu prijatelja. Ja sam se obećala mladoženji, pa sam mislila da im priredimo jedan dobar lezbijski striptiz za ugrijavanje.
- Mogu li ja uzeti ostalu petoricu? - ispalila sam kao iz topa, potpuno se razbudivši.
- Ha-ha. Naravno da možeš, ako ih možeš izdržati - veselo mi je odgovorila.
- Danas sam u takvom filmu da mogu izdržati i cijelu nogometnu momčad. Stižem za pola sata.

Nabrzinu sam se istuširala i uzbuđeno požurila k Dunji. Divno je imati ovakve prijateljice. Pijuckale smo šampanjac i razgledavale Dunjinu nevjerovatnu kolekciju donjeg rublja i najkraćih minica, i već totalno napaljene, krenule ka mladoženjinom stanu.
Zabava je već bila u punom jeku i dečki su oduševljeno zafućkali i zapljeskali kada su ugledali dvije djevojke umjesto očekivane jedne. Krenula je lagana muzika i mi smo počele svoj show. Zagrlile smo se i lagano plešući u ritmu glazbe, počele se nježno ljubiti. Otvorila sam usta i osjetila njen jezik kako mi prodire duboko u grlo. Uzvratila sam strastvenim poljupcem. Kao i uvijek kad smo uživale jedna u drugoj, potpuno smo zaboravile na sve oko sebe. Postupno smo skidale jedna drugu i svaki dio tijela oslobođen odjeće milovale jezicima, dok nismo ostale potpuno gole. Spustile smo se na pod i ja sam željno zagnjurila glavu među njene noge. Izluđivao me je miris njene pičkice. Imala je prekrasan klitoris, veličine graška, koji je žudno iščekivao moj jezik. Liznula sam ga, a zatim strpala u usta i lagano cuclala. Zadrhtala je i glasno zastenjala. Naizmjenice sam joj jezik zarivala duboko u ustreptalu pičkicu i lizala nabubreli klitić, nepogrešivo je vodeći ka vrhuncu.

Vikala je sve jače, glavom bacakala lijevo-desno, tijelo joj se je grčilo i izvijalo dok se nije, nakon žestokog orgazma potpuno opustilo. Tek tada sam podigla glavu iz njenog međunožja. Dečki su razrogačenih očiju gledali u nas dok su im se nabrekli kurci jasno ocrtavali ispod hlača. Dunja je uzela mladoženju za ruku i povela ga prema spavaćoj sobi. Dok su svi ostali razočarano gledali za njima, nisu niti primijetili da sam se ja, umjesto da se oblačim, premjestila na golemi trosjed, raširila noge i polako se igrala svojom mačkicom.

- Dečki, hoće li netko pojebati ovu vruću pičku? - provokativno sam upitala, dok mi se je srednji prst nakratko pojavljivao, a onda opet nestajao u mojoj unutrašnjosti. - Tko se brže skine, bit će prvi.

Nastala je pometnja. Svi su se užurbano svlačili i uskoro je predamnom bilo pet prekrasnih muških tijela. Svi moji snovi su se ostvarili. Obožavam težinu muškarca na sebi pa sam žedno upijala novi, nepoznat miris, iščekujući trenutak kada će tvrdi kurac ispuniti moju pohotnu picu.
Počelo je! Jebao me je snažno i žestoko. Baš kako mi je tada i trebalo. Totalno me je uzbuđivao pogled na četvoricu drugih koji spremno čekaju svoj red. Prepustila sam se valovima strasti dok su se izmjenjivali u meni dovodeći me do ludila svojim predivnim kurcima, sve dok, sasvim iscrpljeni, nismo dočekali buđenje novog dana.  Smokva.com
erotske-price @ 13:41 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, travanj 25, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE  Podigla je noge i ja sam ih uhvatio oko gležnjeva, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih energično, što joj se očito svidjelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Dotle je nekontrolirano ritala guzicom na sve strane, izluđujući moj narajcan ud koji je vapio za svršavanjem. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu žednu pičku.

Ležao sam na krevetu, u mraku svoje sobe, potpuno sam i nag, a kurac mi nije dao da spavam. Tvrd i žilav, drhtao mi je na trbuhu, željan bilo kakvog vrućeg otvora u kojem bi se smjestio obavijen znojem i ljubavnim sokovima. Bio sam očajan. Kakva ševa? Sam, zatvoren među četiri zida, kasno u noći... Primio sam ga desnicom i pokušao drkati. Gotovo je boljelo, koliko je bio napet, no ruka noćas nije mogla zamijeniti mokru pičku. Uporno sam ga natezao, kada se najednom upalilo svjetlo iznenadivši me u tolikoj mjeri da sam ostao nepomičan s kurcem u ruci zuriti prema vratima. Ondje je stajala ona... Tetka Rozi, postarija žena, od barem četrdeset i pet godina, nimalo privlačna lica, ali golemih dojki i široke guzice. stajala je ondje u prozirnoj spavaćici i hipnotizirano motrila u nabrekao ud. Nisam znao što bih. No ona je ZNALA.

 "Ovome se nisam nadala... Kao da mi čitaš misli," prozborila je u čudu.
 Zurio sam u nju, ne shvaćajući apsolutno ništa.
 "Baš sam osjetila želju... Znaš, želju... I pomislila, možda bi ti... No, kako vidim... Ovo je i bolje od mojih nadanja..." zbunjeno je mrmljala, pa se, kao tek probuđena, trgnula, i pohitala prema mom krevetu. Gotovo da mi se bacila među noge, i hitro obuhvatila kurac punašnim usnama natežući ga gore, dolje. Bila je vrlo dobra. Njene usne klizile su uz čvrst kurac ostavljajući mokar trag, a glavić je šamarala jezikom istodobno mi prebirući prstima po jajima.

 Uhvatio sam je za kosu i zadao joj još brži ritam, tako da su mi jaja poskakivala lupkajući ju u bradu, pa natrag, o moje guzove... Ruka joj je kliznula pod spavaćicu i blago šuštanje tkanine odalo je žustar tempo njene masturbacije.
 Gurnuo sam ju u stranu, na krevet, i užurbano joj podigao spavaćicu. Bila je debeljuškasta, ali njen savršeno oblikovan crni četverokut bio je dovoljna motivacija za treptaje mojeg kurca. Ogolio sam joj i sise koje su svojim dimenzijama pozivale da uronim licem u njih, da svršim na te natekle bradavice... Praktički sam zakucao kurac u njenu ljepljivu pičku, izmamivši iz nje provalu dahtaja. Sise su joj abnormalno poskakivale, a ona ih je dočekivala slinavim jezikom.

 "Hoćete ga u šupak, tetka Rozi?" upitao sam smješkajući se.
 "Daj... Daj ga, sinko, daj ga tetkici u čmar," prodahtala je.
 Zapanjila me širina njenog guznog otvora. Ušao sam joj u anus kao da je podmazan vazelinom, bez ikakvih problema, i odmah nametnuo divlji ritam jebačine. Podigla je noge i ja sam ih uhvatio oko gležnjeva, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih energično, što joj se očito svidjelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Dotle je nekontrolirano ritala guzicom na sve strane, izluđujući moj narajcan ud koji je vapio za svršavanjem. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu žednu pičku.

 "Bravo, sinko, daj teti, daj..." dahtala je. "Samo tako, napuni mi picu, taaaakooo..."

 Zagnjurio sam lice u njene sise i usisao jednu bradavicu u usta, pa ju stao grickati i istezati. Stenjala je kao životinja privlačeći moje lice još bliže, ne bih li ga potpuno utrljao u njene sise.
 Svršila je uz vrisak. Srećom, moji roditelji nisu bili ovdje, već na putu. Srećom, zbog vriska, ali i zbog otvorenih mogućnosti za čitav jebački vikend.

Prevrnuo sam ju na trbuh, tako da mi se pred očima rasprostrijela njena bujna guzica, pa prodrkao malo i svršio joj po proširenom čmaru. Oboje smo zatim legli bezživotno, znojni, prazni, puni mirisa seksa.

 "Mogu li prespavati u tvom krevetu?" upitala je tiho.
 "Jasno, da možete," nasmiješio sam se i utrpao joj omlohavjeli kurac u usta. Smokva.com
erotske-price @ 14:26 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, travanj 24, 2006
ORALNI SEX PRIČE Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome je li netko zadovoljavao nju ili je ona bila ta čije su usne pružale užitak, u kombinaciji s pokretljivošću njezina jezika. A svi su joj prijatelji govorili kako dugačak jezik ima, i pritom nisu mislili samo na njenu lajavost.

Mirta je oduvijek voljela oralni seks, neovisno o tome koji je spol opsluživala; ipak, možda je malo više, a shodno tome i češće, u ustima voljela osjetiti dugi, propinjući kurac i spermu koja je dolazila poslije neizostavne snage orgazma, makar nije ništa imala ni protiv dobre mačkice i klitača pod svojim punim usnicama. Mirta je voljela oralni seks, i to nije bila nikakva tajna. Zlobnici bi rekli da je Mirta o oralnom seksu bila ovisna, a kako to najčešće biva, zlobnici bi, tvrdeći takvo što, bili vrlo blizu istine. Mirta jednostavno nije mogla propustiti dan bez jednog sočnog svrša koji bi završio u njenim ustima ili na njenom licu. Mirta je bila istinska oralna avanturistkinja.

 Mirtin dan počinje u sedam ujutro kada se budi i tušira. Osjećajući svoju zavodljivost u tim ranim trenucima dana, Mirta pere svoju srednje kratku smeđu kosu, koristeći pritom gel kojim masira grudi. Uz hladnu vodu, dakako, jer u mnogim ženskim časopisima piše da grudi od hladne vode jačaju, a ona zna da muškarce lakše može namamiti u mrežu svojih strastvenih usta ako im pokaže kako čvrste i jedre grudi ima. Najbolje u kombinaciji s prozračnom haljinom, bez grudnjaka, tako da njene pune bradavice strše pod haljinom, otkrivajući im možebitne čari. Mirta potom prelazi na mačkicu; crnu, uredno podšišanu i redovno održavanu. Šteta je jedino što joj pičkica nije u tako čestoj upotrebi kao usta, ali ona se ne žali. Još od srednje škole Mirta zna kako joj je mačkica preuska da primi ogromne kurčine koje prolaze kroz njezin svijet, a ona njih tako voli. Jedino je rješenje bilo uzimati kolose u usta, gutati im spremu, iscijediti ih do posljednje kapi. Zadnje što Mirta na sebi pere je guza, veća, ali ne i prevelika, taman tolika da bude ubojita i dobitna kombinacija s njenim sisama. Mirta zatvori vodu, zadovoljno se gledajući u velikom zrcalu svoje kupaonice. Imala je tijelo za kojim se muškarci neskriveno okreću. To joj se sviđalo.
 Nakon neizostavne kave i laganog doručka, Mirta zaključava vrata svojeg stana i odlazi na posao. Radi u banci kao službenica na šalteru, na taj način upoznavajući mnoge poželjne kite. No, do banke je još daleko, a dan je tek počeo.

 "Dobro jutro," pozdravlja je susjed iz stana ispod njenog. Crn, viši od nje, student, desetak godina mlađi. Sladak. Upravo je ulazio u stan.

 "Bok," kaže ona i nasmije mu se. Momak se zbunio u hipu. A kako i ne bi, kad je kraj njega prolazila mlada žena u pripijenoj kratkoj haljinici od prozračnog materijala, preplanulih nogu i lijepog dekoltea.
"Šta si zinuo?" pitala ga je. Na pamet joj padne kako ga je do sada tek triput vidjela. "Jesi nov u zgradi?" Zaustavila se do njega i dozvolila mu da osjeti njen parfem.
 "Jesam," rekao je on. Mirta mu se smijala, igrala se svojom kosom. Mirisala je na svježinu. A i ovaj mladac je svjež, neiskorišten. Namjerno mu je izložila svoje grudi i vidjela kako mu se konjić propinje ispod traperica.
 "Nevin si kao jutarnja rosa u parku ispred zgrade," rekla je i poljubila ga u vrat. Zatim mu je stavila ruku na međunožje. Mislila je da će se dečko rasplakati od sreće. Ah, ti junferi. Bili su joj dragi jer uvijek svrše brzo, pomalo neočekivano, a to joj je sada trebalo, jedan brzi svrš, pa da može sretnija otići na posao. Nekako joj se i ne ide pretjerano, posebno ne otkad je iz Splita došla ova nova šefica. Kučka.

 No, zaboravila je na šeficu čim je ugurala studenta u njegov stan i zatvorila vrata, klekla i otvorila mu dućan. A unutra, mesa koliko ti volja. Dugačak i tanak, s glavićem gotovo tirkizne boje, dečkov je kurac u taj tren nestao u njenim halapljivim ustima. Pušila mu je kao lokomotiva dok je on uzdisao, klecajući koljenima. Skoro je prasnula u smijeh kad je spazila da u lijevoj ruci još drži vrećicu s kruhom. Ali to je nije omelo u vrhunskom zadovoljavanju. Jednom mu je rukom nježno, skoro neprimjetno, drkala, a drugom mu je draškala jaja, mala i ekstremno dlakava, istovremeno usisavajući ih kao muzilica. Mladac je samo šutio i kolutao očima, a njena su usta radila punom parom. I upravo kad je pomislila da nikad neće svršiti, u nepce ju je lupio prvi mlaz guste, ugodne tekućine, a dečka prošao val orgazma. Ispraznio joj se u usta neviđenom količinom, a ona je sve progutala uživajući u svakoj hranjivoj kapi, pa mu je za nagradu što je bio tako obilan i oblizala glavić. Barem ga kasnije neće morati prati.

 "Pozdrav i hvala," rekla mu je i izjurila iz njegovog stana brzinom munje, svjesna da će je šefica zajebavati jer već kasni na posao. Ali eto, tvrdom kurcu i spermi ipak odoljeti nije mogla. I što sad, da čeka tramvaj kojeg očito nema, jer na stanici stoji previše ljudi, ili da na brzinu smisli nešto drugo.
“Taksi!" poviče kad je spazila jedan veliki, bijeli mercedes. Automobil stane i ona uđe na suvozačko mjesto, te odrješito izrecitira ime i adresu banke. "I nagazi!" reče vozaču na kraju. "Plaćam bonus ako stignemo prije osam."
 "Nema problema," reče joj frajer, zreli muškarac otprilike njenih godina, s trodnevnom bradom i jeftinim mirisom. Pravi konzervativni Hrvat, pomisli ona. I usputno se ponada kako će u torbici imati dovoljno novaca. Tip se znalački ubacivao u prazna mjesta, svrdlajući autom kao što pravi jebači svojim čvrstim kučinama svrdlaju po rodnicama. To joj se dopalo, te Mirta prekriži noge otkrivajući pičić. Naravno da nije nosila gaćice.
 "Hoćete da završimo u saobraćajki?" rekao je tip iznenada. Sad joj se svidio još i više, s tim svojim nastupom. Odmah i bez okolišanja.

"Neću," rekla je, "ali vidim da se bliži osam. A ovo što vidite je tek dio onoga što vas čeka ako stignemo u dobro vrijeme, prijatelju."
Frajer se nasmiješio i nagazio na gas, a Mirta je noge zadržala u ovom položaju. Ako mu se ne sviđa, ne mora gledati.
 "Evo nas," reče tip. "Banka je iza ugla."
Mirta pogleda na taksimetar i plati mu.
"A nagrada?"
 "Nemoj me sad zajebavati," rekla je. "Pet do osam je. U osam moram biti unutra."
 "Nemoj ti zajebavati mene!" Oho. Počeo je vikati. "Nešto si obećala, kurvice, sad to i ispuni." Tip je fakat popizdio, vidjelo mu se to u očima. Neki životinjski bijes je isijavao iz kutova njegovih zjenica.
"Pa ne mogu tu, nasred najprometnije ulice u gradu!" Pokušala se izvaditi. Nadala se da će joj uspjeti. No, na njenu primjedbu tip zatamni stakla pritiskom na nekakav gumb.
 "Ajde sad," rekao joj je. "Smisli nešto bolje."
Nije imala izbora. Izvadila mu je kurac, smiješan i mali. Smijeh je ipak suspregnula, nije bila u poziciji za zajebanciju. Popušit će mu i otići.

"U, jebote, moja mi žena nikad ovo ne radi, pizda ti materina," šaptao je tip dok je ona namjerno pušila najgore u svom životu. Uopće se nije trudila, a kad je osjetila da frajer svršava, spermu nije progutala već ju je ispustila na njegove hlače.
"Evo ti," rekla je i otvorila vrata automobila. "Objasni ovo svojoj ženi, kretenu nepodojeni!"
 Kad je ušla u banku i obukla atraktivni komplet, službeničku odoru, koji je naglašavao njena bedra i guzu, Mirtu je najprije dočekala šefica.

"Gdje ste dosad, Mirta?" rekla je žena strogim glasom. "Odmah na razgovor u moju kancelariju!" Mirta je išla za njenom velikom guzom u ured na katu, dok su šefičine potpetice dražile maštu fetišista skrivenih u predvorju. Šefica je bila Splićanka četrdesetih godina, rastavljena i prezaposlena da bi se mogla često jebati. Tako ju je barem Mirta zamišljala. A šteta, jer  je to bila njegovana zrela dama, lijepih grudi i duge plave kose spletene u modernu frizuru. Imala je krasnu guzu, bujna bedra, a pičić... To je nešto, rekla je Mirta sama sebi, za što bih se mogla pobrinuti. Nasmijala se i pripremila jezik u stanje pripravnosti. Uskoro, ako sve pođe po planu, Mirtin će dan biti obogaćen jednim žestokim lizom.

 "Već ste drugi put ovaj tjedan zakasnili," rekla je šefica kad su ušle u ured. "Ali sve ću vam oprostiti ako mi poližete mačkicu." Oho, ovome se Mirta nije nadala. Dapače, ostala je vrlo iznenađena, što nije promaklo iskusnom oku starije žene. "Čula sam za vaše... tvoje podvige. Navodno si oblizala i ispušila cijelu banku. Valjda je sad na meni red." Govoreći, podizala je svoju suknju i Mirtinim očima izložila svoju pičkicu. Bila je baš onakva kakvom ju je Mirta zamišljala, potpuno izbrijana s ogromnim klitačem. Šefica se nasloni na stol i raširi noge, otvorivši usmine tako da je Mirta imala lakši pristup užitku. Još razrajcana od studentske sperme, Mirta se spusti na koljena i započne obrađivati široku pičketinu.

"Vidjet ću što mogu učiniti za vas, šefice," rekla je.
 "Zovem se Ana," odgovori spremno starija žena i uhvati Mirtu za glavu, nježno joj upravljajući pokretima da bi pojačala buktinju koja se palila sve jače među njenim raširenim nogama. Stenjala je zavodnički, otkopčala je gornji dio kostima i izložila svoje velike grudi Mirtinom pogledu. Bradavice su joj bile napete, grudnjak je nestao pod bujnošću njenih sisa. "Jebi me, Mirta, jebi me svojom jezičinom," šaputala je, igrajući se svojim sisama, a Mirta je za to vrijeme lizala, osjećajući kako će i njenom pičiću trebati prvoklasna obrada.
 "Gospođo, klijent je pred vratima, kaže da je hitno," začuje se tajničin glas preko interfona.
"Neka pričeka, trenutno sam..." Isključi nakratko jer je Mirta jezikom pogodila u pravo mjesto. "...vrlo zauzeta."

Nastavile su zajedničku igru; Mirta, iskusna lizačica, znala je da će užitak biti veći ako se skine s klitača, pa se pridigla i počela sisati Anine bradavice. Ana je rasplela kosu i skinula gornji dio kostima, a zatim je uhvatila Mirtu za grudi, oslobodivši ih svih spona koje su ih sputavale. Mirta je osjetila pičkinu vodu kako joj se cijedi niz unutrašnju stranu bedara, nadajući se kako će je šefica nagraditi jednim dobrim svršom. Zato ju je zažvalila tako snažno da je mislila da će joj probiti glavu.

 "Opasna si," reče joj Ana brišući se od njene sline. "Zašto ne dovršiš posao, Mirta, pojebi me do kraja," rekla je igrajući se Mirtinim bradavicama. "A onda ću ti tako dobro izlizati pičku da ćeš misliti da letiš kad budeš svršavala." Mirta se baci na koljena i raširi Anine noge, nastavivši tamo gdje je stala. Klitoris se napunio krvlju, i malim je podražajima Mirta grabila prema cilju. Nije mogla suspregnuti bujicu koja joj se prolivala među nogama, željela je čim prije osjetiti mokri jezik na svojem vlažnom pičiću.

 "Gospođo, klijent..." opet tajnica.
"Neka čeka!" rekla je Ana samo djelić sekunde prije rasturačkog orgazma koji joj se pičkom probijao preko kralježnice, pa sve do mozga. Hvatala je zrak požudnim ustima, nabijajući se na Mirtin jezik, a djevojka je znalački izlizala klitoris dovevši je do još dva vrhunca, svaki jači od prethodnog. Mislila je da će joj bradavice pući kako su krute bile. "Isuse," rekla je starija žena milujući Mirtu po njenoj smeđoj kosi, a zatim je poljubi, nježno, nježno, nježnije.
 "Zamjena strana," reče Mirta i pređe u pseći položaj, izloživši pičić. Ana se nasmije i klekne iza nje, a zatim joj počne lizati šupak. "Hej," reče Mirta kad je osjetila nešto neobično.
"Nemoj se bojati, samo ću ti gurnuti prstić," reče Ana i počne je karati prstom u uski otvor. Ani je godilo, malo, a koliko god bila skeptična prema kurčinama u svojoj mačkici, još je manje bila spremna dati nekom frajeru da joj probije guzu. No, Ana je bila nježna, a malo ovakve zabave neće štetiti. Ana izvadi prst iz Mirtinog šupka i krene na lizojeb.

Utonula je licem u Mirtine guzove istodobno joj obrađujući šupak i pičku, koncentrirajući se na mirišljave usmine. Jezikom je vršljala po Mirtinoj unutrašnjosti, puštajući iskustvu da ispliva na površinu, dovodeći Mirtu do ludila. A Mirta se cijedila sve više i više, tako jako da se bojala da će ugušiti Anu svojim sokovima. Ovoj mokrina nije smetala, dapače, lizala je pohotnički, gutajući slatki nektar, čas potom je zaronila u šupak, pa se vratila obradi pizde. Mirta se okrenula i legla na leđa, raširivši noge, a Ana prione na posao punom parom. Ipak, posao trpi, a klijent je vani.

 A klijent je baš u tom času uletio u kancelariju, ljut što su ga ostavili da čeka, kad unutra ima što za vidjeti. Ana je ševila Mirtu jezikom, punom parom, a Mirta je uzdisala raskrečenih nogu. Zgodni frajer, stariji nego što izgleda, nije se dao smesti. U trenu je iskočio iz svog odijela i desnom rukom stavio kurac u stanje pune pripravnosti. Ana mu je namjestila svoju picu, i dalje ližući Mirtinu macu, a onda je ugurao svoju kobasicu u šefičin razjebani prolaz, besramno je karajući. Mirta je vidjela Anino uzbuđenje, osjetila ga na svojoj pički, a tip se zabijao kao da mu život ovisi o tome. Čula ga je kako udara u Anina bedra, znoj mu je probio na čelo, a zatim je počela svršavati, i dalje se cijedeći kao vodopad. Zjenice joj se rašire u vrtlogu strasti, a orgazam nadođe, prvo jedan pa drugi. Gotovo u istom času svršila je i Ana, razjebana do krajnjih granica. Jedini nezadovoljeni bio je nepoznati gospodin, bančin poslovni partner. Ana se nasmije.
"Bez brige," rekla je.

"Naši klijenti nikad ne odu nezadovoljni iz banke. Niti nezadovoljeni." Te mu stane pušiti, gutajući mu batinu do balčaka. Lagano mu je drkala, obujmivši glavić usnama, a potom je posao prepustila Mirti. Koliko je god Ana iskusna jebačica, pušačica kao Mirta nikad neće biti. A Mirta je upotrijebila svu svoju usisavateljsku spremu da bi iz frajerovih jaja isisala i posljednju kap sperme. Činilo joj se kao da će tip bljunuti bujicom. Grickala mu je glavić, prelazila jezikom preko cijele dužine kurca, sisala ga, lizala kao da je sladoled na štapiću. Samo što je ovo bila štapina dinamita. Ana je drkala svoj razjareni pičić, prstima ulazeći duboko u svoju unutrašnjost. A tip nije znao što bi rekao, samo je šutio i pustio cure da rade svoj posao. Nakon nekoliko kratkih trenutaka Mirta se pripremila za spermu. Lagani grč u frajerovim preponama navijestio je valove ljepljive tekućine koji su završili svud po njenom licu, u njenim ustima, po sisama. A kad je iz sebe izbacio sve što je mogao, Ana se digla, oblizala mu glavić, te je prišla Mirti i zažvalila je, polizavši joj svu spermu sa sisa. Svi troje su bili sretni. Kako i ne bi, frajer je konačno nešto pojebao, još eto nije bilo ni deset, a Mirta je dobila dvodnevnu porciju sperme, i jedan pičić, dok je Ana naslućivala da će partneri od danas jako povoljno gledati na njenu banku.

 Ostatak Mirtinog dana protekao je u beznačajnim tonovima. Ispisala je stotine naloga, prebrojala tisuće kuna, zamislila dva-tri tipa koji su joj se smijali sa šaltera u svojim ustima, sjetila se svog susjeda studenta, odrkala u toaletu, pustila nekog perverznjaka da je ispipa u tramvaju, te se napokon vratila kući. Zaspala je pred televizorom u to kasno poslijepodne, kad joj je netko pokucao na vrata. Bio je to student ispod nje.
 "Bok," rekla mu je i pustila ga u kuću. Baš joj je bio simpatičan, zbunjen i mlad; podsjećao ju je na njenog prvog dečka, na idiota koji ju je razdjevičio i uništio joj želju za penetracijom. "Hoćeš nekaj popiti?" pitala ga je.
 "Kaj imaš?" smijao se kao mladi mjesec.
 "Može limunada?"
 "Ha, valjda može." Nije baš bio oduševljen.
 "A kaj bi ti?"
 "Malo pičkinih sokova." Pustio je da rečenica visi u zraku. Mirta ga je gledala ispod oka, misleći. Bila je umorna, danas je već progutala svašta, doslovno i preneseno, imala je neugodnu epizodu s taksistom. Ali kad joj je dečko baš simpatičan. Pa je ustala i sjela mu krilo, osjetivši ispupčenje pod njegovim trapericama.

"Obožavam raspaljene studente," šapnula mu je u uho i poljubila ga. Za divno čudo, bez jezika. I kad ju je svlačio, nježno je uzbuđujući poljupcima u vrat, znala je da će ga večeras pripustiti u svoj uski prolaz. Smokva.com
erotske-price @ 23:38 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 23, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE Tada potraži Laurin grimizni cvijet. Laura zadrhti od iščekivanja. Osjeti njegov jezik kako ispituje ulaz u njezinu unutrašnjost, a zatim njegove vrele poljupce oko svog klitorisa, dok je rukama kružio po njezinim guzovima. Laurini uzdasi kroz vezana usta postajali su sve glasniji i učestaliji. Osjeti dodire njegovog kurca po svojim bedrima i međunožju. Ukoči se, a zatim visoko pridigne stražnjicu, nudeći mu se

 Laura M. otključa vrata i uđe u mračni stan. Cijeli dan bila je na poslu. Ujutro završne pripreme za doček strateških inozemnih investitora, zatim doček i ručak, pa prezentacija poslovnog plana koju je proteklih mjesec dana glancala šesnaest sati dnevno, kako bi bila spremna za sva moguća i nemoguća pitanja, nakon toga gostoljubivo upoznavanje investitora sa znamenitostima grada, večera, obilazak noćnih klubova...

Uz najzanosniji osmijeh kojeg je mogla staviti na lice nešto prije ponoći se ispričala neodgodivim poslovima i ostavila Roberta, direktora, da goste spremi na spavanje. Neka taj mamin sin, kojemu je njegova poštovana gospođa mama bila i ostala jedina i najbolja stručna referenca za dolazak na direktorsko mjesto, napravi sam nešto korisno za firmu. Od iscrpljenosti više nije mogla razmišljati hoće li Robert uspjeti nešto zajebati, o tome će razmišljati sutra, ovaj, danas. Sada je samo željela otuširati se i dobro naspavati. Marko se poslijepodne javio iz Beča, zbog magle je zarobljen na aerodromu, tako da će noćas cijeli bračni krevet imati samo za sebe.

 Prepustila se mlazu tople vode, skidajući sa sebe umor i nervozu proteklog dana. Objema rukama trljala se po cijelom tijelu. Kad je došao red na pošumljeni brežuljak među nogama, pomisli na Marka. Nakon godinu dana poznanstva i deset mjeseci seksualne veze, vjenčali su se prije šest mjeseci. Seks je bio sasvim zadovoljavajući, visoke učestalosti, znali su se prasnuti iza stabla lipe kraj župnog ureda, tek da skrate vrijeme do početka predavanja o bračnim odnosima, na samo koji metar od ostalih parova. Na medeni mjesec otišli su u Toskanu, u zakupljenu vilu kraj Firence. Prekrasne krajolike nisu niti vidjeli budući nisu izlazili iz spavaće sobe. Dobro, iz spavaće sobe su izlazili, ali na pameti im je bilo samo vođenje ljubavi, u svakoj prostoriji, na svakoj stepenici, u svakom trenutku. Nakon njih dvoje, ogromni krevet s baldahinom sigurno je morao na generalni remont.

 Marka je na povratku s medenog mjeseca čekala obavijest o zaposlenju u predstavništvu austrijske marketinške tvrtke. Plaća vrtoglava. Mnogo i često je putovao, uglavnom u inozemstvo. Za koji mjesec u izgledu je bila kupovina stana u elitnom dijelu grada. Sve je bilo super. Bilo. Do pred tri mjeseca. Od onda, hm! Marko je i dalje vrlo pažljiv prema njoj, šarmer kao i kad su se upoznali, vjeran. Stalno joj udvara, vrlo predan u krevetu, nježan, uvijek i svugdje jasno pokazuje kako je Laura njegova kraljica, ali... Seks postaje, pa, kako da kaže, nekako dosadan.
 Točno zna: počinje milovanjem stražnje strane vrata, lagani poljupci u usta, obliz njenih usnica od lijevog do desnog ruba, probijanje jezikom, pa poljubac u vrh prćastog nosića, poljupci u vrat dok rukama miluje njezina leđa kroz odjeću, zavlačenje ruku do dojki, obuhvat dojki šakama, snažni pritisak, otkopčavanje grudnjaka, pa spuštanje ruku  niz kralježnicu do stražnjice, zavlačenje u gaćice, stisak guzova, prijelaz na prednju stranu do pažljivo podšišanog brežuljka, tri kružna trljanja, pritisak dlanom, milovanje do pupka, milovanje po trbuhu, penjanje do doline između dojki, lagani prijelaz lijevim dlanom preko desne dojke, podizanje u naručje, odnošenje do spavaće sobe, polaganje na krevet, svlačenje preostale odjeće od nogu prema gore.

Tada bi se i Marko svukao, pažljivo složivši svoju odjeću na noćni ormarić, požudno je gledao deset sekundi, legao pored nje na svoj lijevi bok, zagrlio je desnom rukom i spustio ruku do njezine stražnjice, zavukao ruku među njezina bedra, tjerajući je da ih raširi, namjestio se i sam među njih i ušao u nju. Završivši posao, prevalio bi se kraj Laure nastavljujući je milovati, ali njoj se činilo da to svaki put čini sve više rutinski, uz sve manje strasti, kao da odrađuje dosadni posao kojeg zna da mora obaviti.

 Počinjala se ježiti već na pomisao na takav seks. Standardna kvaliteta proizvoda i usluga je jedno; to se traži, svi na tržištu nastoje postići upravo to. Ali, jebeš seks po planeru, kad redoslijed zbivanja znaš mjesec dana unaprijed. Ispravka. Tri mjeseca unaprijed!

 Pred mjesec dana počela je davati signale da ne bi bilo zgorega unijeti malo začina u njihov seks, ali Marko uopće nije reagirao na pojavu porno časopisa i video kazeta u stanu. Morala se odlučiti za radikalne mjere. Dan prije Markovog odlaska u Beč pobjegla je ranije s posla kako bi došla u stan prije njega. Čekala ga je gola, tek u čizmama do koljena, masturbirajući da se dovede u stanje u kojem bi je i metla poželjela povaliti na mjestu. Ledom iz frižidera kružila je oko bradavica sve dok nisu stršale poput antena, modre od hladnoće. Začuvši ključ u bravi, sjela je na rub kuhinjskog stola, oko obje smrznute bradavice istisnula je šlag iz kojeg su bradavice provirivale poput višanja, zabacila glavu isturajući dojke, namjestila pramenove duge brončane kose da padaju između dojki, razvratno raširila noge kako Marko ni slučajno ne bi propustio primijetiti ponuđeno blaženstvo. Nema šanse da ovo ne upali.

 Marko je ušao, prišao joj, oblizao šlag, podignuo je u naručje, ponio prema spavaćoj sobi, položio na krevet, svukao se položivši pažljivo odjeću na noćni ormarić, požudno je gledao deset sekundi, prišao joj... i tada ga je Laura bijesno svom snagom razvalila volejem u jaja. Skočila je s kreveta, dok se Marko previjao na tepihu pokušavajući doći do zraka. Poput furije izjurila je iz sobe do telefona, nazvala taksi, pokupila Markove stvari za put i bacila ih u hodnik. Kad je taksist došao, zamolila ga je da još golom Marku pomogne do kola i odveze ga u najdalji hotel. Taksist je klimao glavom, gutajući Lauru pogledom. Vidio je već svašta, ali ovo je bilo prvi put da vozi golog supruga kojeg iz stana izbacuje gola supruga, i to ovako lijepa, dodatno proljepšana gnjevom. Razjarena Laura nije niti primjećivala svoju golotinju. Nije mu bilo jasno što je skrivio taj jadni idiot koji se stalno drži za jaja, ali nije ni bitno. Samo neka ona njemu plati. Prizor gole Laure, kako se poput mačke kreće po stanu, bio mu je dodatna napojnica.

 Iz tuša je tekla hladna voda. Potrošila je svu toplu. Naježena, istupila je iz kabine. Trljanje ručnikom vratilo je toplinu. Prolazeći gola prema dnevnom boravku začuje šum. Prije nego se uspjela okrenuti, osjeti vlažnu krpu na nosu i ustima. Kad se vratila svijesti, shvati da leži na leđima na svom krevetu, vezanih raširenih ruku i nogu. Na nogama bile su joj čizme, one u kojima je ispratila Marka. Mogla se donekle micati, jer remenje nije bilo sasvim zategnuto, no nije se mogla osloboditi. Netko je bio iznad nje. Nije mogla odrediti tko. Lice i oči pokrivala joj je još vlažna kosa, učvršćena maramom kojom su joj bila vezana usta, a svjetlo u sobi nije bilo upaljeno. Nije mogla vidjeti, ali pretostavljala je da u sobu prodire slabo svjetlo uličnih lampi. Osjećala je dodir čvrstih ruku kako ispitivački prelaze preko njezinog tijela, mjereći ga sve od ruba čizama do vrata. Činio je to užasno sporim, širokim pokretima, kao da mu pripada sve vrijeme ovog svijeta, kao da ima potpuno pravo biti ovdje. Promrmljala je:
“M’ko?!”
Osjetila je prst na ustima i čula prigušeno:
“Psst!”

Nepoznati je prekoračio preko njezinih bokova i kleknuo. Osjećala je njegov teški penis na svom pupku. Sad je bila sigurna i što je čeka. Položio je dlanove s obje strane njezinog vrata, nježno ga gladeći. Palcima je lagano pritisnuo udubinu u korijenu vrata. Laura se uplaši. Što ako je želi zadaviti? Ali, ne. Njegovo polukružno glađenje prenijelo se na ramena. Stalno je bio u dodiru s Laurinim tijelom, vraćajući se na početno mjesto, trepereći prstima po koži. Sustavno obrađujući svaki djelić Laurine kože, polako se spuštao na niže. Zaobišao je dojke, nastavljajući gladiti rebra s obje strane, spajajući pokrete na ošitu i nastavljajući gladiti ravni Laurin trbuh.

 Iako vezana, Laura se fizički osjećala sve ugodnije. Postajala je sve sigurnija da uljez nema smrtonosne ili slične namjere prema njoj. Pretpostavljala je da će prije ili kasnije doći do snošaja, zašto bi inače oboje bili goli, a iz dosadašnjeg uljezovog ponašanja ponadala se da nije klasični silovatelj, da će htjeti snošaj postići uz njezinu privolu, te da bi ga mogla odgovoriti ukoliko uspije osloboditi usta za govor. Stoga je odlučila da se više neće  zamarati pokušajima otimanja. Prvo, već je ustanovila da od toga nema koristi. Drugo, možda time stekne uljezovo povjerenje, pa joj on oslobodi ruke ili barem jednu ruku. A tada... Treće, ako je to neki jadnik koji se pali na osjećaj vlastite moći i žrtvine bespomoćnosti, onda mu barem neće priuštiti to zadovoljstvo. Neka izvoli cijeli posao obaviti sam.

 Došavši do Laurinog pupka, pokreti su prestali. Oba dlana položio je na njega, pazeći da ga ne pritisne, tek  dotičući Laurinu kožu, čekajući da se Laura potpuno smiri. Njezino disanje se mijenjalo: isprekidano i nervozno u početku, postajalo je sve mirnije, sve dublje i opuštenije. Grudi su joj se sve ravnomjernije podizale i spuštale. Nastavio je. Blagim pokretima došao je do unutrašnje strane zbog veza raširenih bedara i nastavio ih milovati, polako se spuštajući prema koljenima. Cijelo vrijeme bio je u kontaktu s Laurinim tijelom, niti jednog trenutka ne prekidajući dodir svojih dlanova s njezinom kožom.

 Prešao je na vanjsku stranu nogu, polako se penjući prema bedrima. Došavši do stražnjice, podvuče ruke pod Laurine guzove, pojačavši pritisak. Osjetivši dlanove između guzova, kako masiraju prorez uz i iznad anusa, lagano ga dotičući, Laura tiho zastenje. Ovi dodiri su joj godili, nesvjesno, počinjala im se prepuštati. Razum se opirao, ali tijelo ih je prihvaćalo, počinjalo tražiti i nestrpljivo iščekivati nastavak. Sagnuo se nad nju, gotovo naliježući na njezine grudi svojim prsima, rukama podvučenima pod Laurina leđa, milujući joj cijelu liniju kralježnice do vrata. Na te dodire nehotice je izvila leđa. Čvršće ju je obuhvatio oko struka, malo je privlačeći prema sebi, i rastvorenim usnama obuhvatio lijevu bradavicu. Stresla se kad je jezikom bradavicu lagano pritisnuo o zube.

Zastenje, sve se više izvijajući gornjim dijelom tijela. Kao da skapava od žeđi, sisao je njezine bradavice, jednu po jednu, palucajući jezikom po njima. Osjećala je njegovu groznicu, prelazila je i na nju. Prestane sisati, nježno je položi na plahte, i spusti se naniže. Sada je milovao Laurin brežuljak, nježnim, grubim, polaganim, brzim, laganim i čvrstim pokretima. Svakakvim pokretima! Zastane, držeći oba dlana na brežuljku, prenoseći svoju toplinu na njega. Tada potraži Laurin grimizni cvijet. Laura zadrhti od iščekivanja. Osjeti njegov jezik kako ispituje ulaz u njezinu unutrašnjost, a zatim njegove vrele poljupce oko svog klitorisa, dok je rukama kružio po njezinim guzovima. Laurini uzdasi kroz vezana usta postajali su sve glasniji i učestaliji. Osjeti dodire njegovog kurca po svojim bedrima i međunožju. Ukoči se, a zatim visoko pridigne stražnjicu, nudeći mu se. Ali, usprkos njezinom očekivanju, ne desi se ništa. Uz samo uho začuje šapat:
“Budi mirna! Ne miči se!”

Pritisne joj ruku u madrac i odveže je, zatim i drugu. Čvrsto je držeći za ruke, natjera je da se podigne u sjedeći položaj, a zatim joj poveže ruke na leđima. Još uvijek vezanih nogu, natjera je da se okrene gornjim dijelom tijela i legne potrbuške. Odveže joj usta i odmakne kosu s lica. Laura se pokuša pomaknuti i pogledati tko je on, ali bio je spreman na takav pokušaj. Priklješti joj glavu i ponovo šapne:
“Ne miči se ili ću morati biti grub!”
Laura klimne. Poveže joj oči širokim povezom. Laura upita:
“Marko, jesi li to ti?”

Nije dobila odgovor. Umjesto njega, osjetila je njegove ruke na svojim ramenima kako ih miluju, njegove usne kako ih ljube. Milovao je i ljubio svaki djelić Laurinih leđa, vezane ruke, prst po prst, spuštajući se prema stražnjici. Drhtaji koji su obuzimali Lauru nisu bili od straha i tjeskobe, uzbuđeno je iščekivala nastavak ove igre. Prekrivao je poljupcima obje polutke njezine stražnjice, istovremeno ih milujući i blago gnječeći, poigravao se dodirujući njezin anus, ljubeći ga i ližući. Laura je stenjala, uvijajući se cijelim tijelom kao pod strujnim udarima. Nježno je okrene na leđa.
“Što čekaš? Jebi me već jednom!”, plačno zaviče, pridižući ovlažena bedra.

Pomiluje je po licu, stavi joj prst na usta i poljubi je dubokim vlažnim poljupcem. Svojim jezikom potraži njezin. Laura mu uzvrati strašću kakvu već mjesecima nije osjećala. Nije bila sigurna tko je on, ali osjećala je da mu je stalo do nje. Podsjećao je na Marka na početku njihove veze, ali ovaj je bio mnogo strpljiviji i polaganiji, iako se strast iskazivala u svakom njegovom pokretu.

 Osjetila je da je ustao s kreveta. Nedugo zatim se vratio i prislonio glatko hladno staklo uz Laurinu kožu, polako ga povlačeći po njoj. Prstom joj prijeđe preko usana, rastvarajući ih, a zatim Laura osjeti njegov prst u svojim ustima. Obuhvati ga i shvati da je umočio prst u med. Polagano ga je sisala, med joj još nikada nije bio toliko sladak. Glavom joj proleti:
“Kako zna gdje držimo med? Jako se brzo vratio!”
Osjeti kapanje meda po bradavicama i dojkama, a zatim kako ga prstom razmazuje po njoj. Ubrzo opet osjeti medom namazani prst na usnama. Ponovo ga poliže, a zatim osjeti kako on liže med s njenih dojki, bradavica, udubine između dojki, korijena vrata, trbuha, kako jezikom izvlači med iz njezinog pupka, a onda i kako joj noge više nisu vezane. Međutim, nije pokušala bježati ili se otimati. Željela ga je, ma tko bio.
“Jebi me! Molim te.”

Bio je opružen uz nju, milujući joj i ljubeći cijelo tijelo. Stenjala je, nastojeći se okrenuti prema njemu i nedvosmisleno pokazati što želi. Ali, njemu se nije žurilo. Stalnim milovanjem i poljupcima podizao je Laurinu temperaturu sve do trenutka kad je Laura shvatila da je upravo dosegla vrhunac. Upravo je spoznala da joj za postizanje orgazma s muškarcem nije potreban snošaj, niti kunilingus.

 Konačno, osjeti ruke ispod svoje stražnjice kako joj podižu bedra, a zatim i kurac kako polagano i odlučno prodire u nju. Zadovoljno krikne. Prožimali su je snažni trnci, dok je stezala toliko željeni kurac u sebi. Njegove ruke penjale su se prema njezinim leđima. Privuče je u zagrljaj i podigne u naručje. Obavije mu noge oko bedara. Ponio ju je iz sobe i posjeo u stolicu za ljuljanje u dnevnom boravku. Nastavili su voditi ljubav polaganim, ujednačenim ritmom. Halapljivo je tražila njegove usne u trenucima kad bi prestajao ljubiti njezine grudi, ramena, grickati vrat...

 Upravo se opuštala nakon još jednog orgazma, kad na nosu i ustima osjeti vlažnu krpu. Kad se vratila svijesti, ležala je u krevetu, slobodnih ruku, bez poveza na očima, u svilenoj spavaćici, pod pokrivačem. Okrene glavu prema prozoru, a zatim se zagleda u strop. Prijeđe rukom preko čela. Polako se prisjećala onog što se dešavalo. Začuje disanje s druge strane kreveta. Kao oparena, pogleda izvor disanja. Gotovo s čuđenjem ustanovi da je to usnuli Marko. Zagleda se u muža, privije se uz njega, nježno ga zagrli i poljubi. Marko se u snu promeškolji, a Laura tiho upita:
“Jesi li to bio ti?”
 Nije dobila odgovor. Možda će ga jednom i dobiti. Sada ne. Smokva.com
erotske-price @ 00:38 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
petak, travanj 21, 2006
Lezbijske priče Strasno je trljala prste, sve više šireći moju šupljinu; osjećaj je bio neopisiv. Silovito sam stezala njene sise, gnječeći ih u ritmu njenog ulaska u moju intimu. Spustila je svoju malu, slatku glavicu prema mojem međunožju i pohotno započela s lizanjem moje željne mačkice. Nježno je usnama grickala nabrekli klitoris, darujući mu svako malo dug i obuhvatni liz

Moj dragi, s kojim hodam već tri godine, otputovao je na par dana u Mali Lošinj, u svoju skromnu vikendicu. Meni su se u Zagrebu nagomilale obaveze pa nisam mogla odmah s njim; morala sam pričekati vikend da mu se barem nakratko pridružim. Odlučila sam putovati u petak, noćnim autobusom koji je krenuo sa autobusnog kolodvora u 2. Iako je tek svibanj noći su postale dosta tople pa sam na sebe odjenula kraću, prozračnu suknju i majicu kratkih rukava, a za svaki slučaj sam se ogrnula laganom vestom. Zagrebački kolodvor bio je neuobičajeno pust i tih, autobus je već čekao na svom peronu pa sam se požurila zauzeti neko pristojno mjesto, jer sam zaboravila kupiti rezervaciju.

Mogla sam birati mjesto koje god sam poželjela jer u autobusu nije bilo više od pet putnika. Ni sama nisam znala gdje bi bilo najpametnije sjesti, krenula sam prema stražnjim sjedalima, no ipak sam se zaustavila negdje na sredini, jer skroz iza nije bilo baš nikoga pa me je pomalo gotovo bilo strah. Ugodno sam se smjestila do prozora i svoju malu torbu odložila na sjedalo do sebe. Nisam spustila sjedalo jer mi se ionako nije spavalo, te sam odlučila pročitati koje zanimljivo štivo za koje nemam vremena tokom tjedna. Autobus se kretao velikom brzinom po gotovo pustim cestama i začas smo bili u Karlovcu, čak sam se zabrinula da ću stići ranije nego što me moj dečko očekuje, a on ne voli kad ga se probudi. No, što je tu je, morat će se bar praviti sretan kad me vidi. Svi putnici su odavno zaspali i busom je vladala bolesna tišina, koju je prekidao tek pokoji zvuk sladunjavih pjesmica s radija.

Autobus je nakratko zastao na karlovačkom kolodvoru i pokupio tek jednu mlađu putnicu.
Zaustavila se kod vozača i nakratko s njim popričala, imala je iznimno lijepe crte lica i još ljepši, izazovni dekolte, pa nije čudno što ju je vozač odmah okupirao ljubaznim rečenicama u nadi da će ostati sjediti u njegovoj blizini. No, ona mu je odgovarala odriješito i začas krenula prema unutrašnjosti autobusa. Primijetila sam kako gleda prema meni kao da me poznaje pa sam čak pomislila da me je s nekim zamijenila. S jedne strane nadala sam se da će odlučiti sjesti kraj mene, jer mi je baš bilo dosadno, i malo razgovora bi mi dobro došlo da lakše probdijem noć, no opet, nisam ju poznavala pa tko zna kakva je uopće osoba i da li bih s njom uopće o čemu imala pričati. I dok sam ja tako razmišljala o djevojci koja je ušla u autobus začuh glas:
”Smijem li sjesti kraj vas, ako ne smetam?”

Kimnula sam glavom i nasmiješila se, bilo mi je ipak drago što je sjela baš kraj mene jer mi se je jako svidjela čim sam ju ugledala. Nastavila je:

”Znate, ja jako volim društvo dok putujem, inače se previše izgubim u vlastitim mislima koje me znaju izmučiti više od bilo kojeg putovanja.”
Još jednom sam joj se nasmijala i rekla:
”Nema problema, i meni je drago da imam s kime popričati, samo bih te zamolila ako mi možeš govoriti  “ti”, nekako je prirodnije.”
Osjetila sam da joj je drago što sam to rekla pa je dalje nastavila u mnogo opuštenijem tonu, popravljajući svoju dugu plavu kosu koja joj neposlušno padala na lice. Bila je uistinu predivna; velikih smeđih očiju, pravilnog nosića i srcolikih ustašaca iza kojih su se krili prekrasni bijeli zubi. Pričala je nježnim glasom, lagano me dodirujući svojim dlanovima po ramenu. Postajalo mi je sve ugodnije u njenom društvu i sve mi se više činilo da ju već odavno poznajem. Dotaknule smo se svih tema, no ponajviše onih o ljubavnom životu. Stalno je ponavljala kako nema nimalo sreće u ljubavi i kako ju je gotovo svaki dečko ostavio, kako svi samo gledaju njezino tijelo i kako je već polako počela gubiti volju za ikakvom vezom.

Suosjećajno sam ju pokušavala utješiti, govoreći kako su se i meni događale slične stvari i kako ipak postoji onaj netko tko će ju istinski zavoljeti kao osobu. Pričala sam sve i svašta iako u većinu toga nisam ni sama vjerovala, jer sam i sama znala na što se uglavnom svode veze s muškarcima. Tu i tamo koja dobra jebačina, sve ostalo su puste iluzije.

Od sve te priče potpuno smo zaboravile na upoznavanje, pa sam pružila ruku svojoj novoj prijateljici:
”Inače, moje ime je Nikolina.”
“Ah da, ja sam Lora, nas dvije pričamo bez daha, a ne znamo si niti imena!”
Lora je bila apsolventica stomatologije i često je putovala u Zagreb na fakultet, to me je još više razveselilo jer sam shvatila da ću ju moći susretati i u Zagrebu. Putovala je k teti u isto mjesto gdje i moj dečko ima vikendicu; tamo provodi i ljetne praznike. Zaključile smo da smo si možda od tamo poznate. Lora me je dosta ispitivala o mojoj vezi s Goranom, kojeg je i sama poznavala od malena dok su se zajedno igrali na plaži. Pričala je sve najljepše o njemu, a čak mi je i spomenula da se je jedno ljeto poševila s njim na plaži i da im je drugi dan bilo jako neugodno jer su previše popili i uopće nisu htjeli da se tako nešto dogodi.

“No, unatoč tome, još uvijek smo si dobri, iako je on nekako suzdržan od tada”, nastavljala je Lora s prepričavanjem.
Pomalo sam bila ljubomorna na nju, jer ipak, takvu ljepotu bi poželio svaki muškarac, pa sam čak pomislila da se Goran još uvijek pali na nju. Tko zna kako bi moje misli završile da nisam osjetila Lorin topli dlan na svojoj uzdrhtaloj natkoljenici. Njen dodir je bio tako mekan i nježan, željela sam u trenutku da me dira i mazi, tijelo mi je postajalo sve uzbuđenije i željnije njenih punašnih usana.

Prislonila je usne k mom obrazu i lagano me poljubila, nisam joj mogla odoljeti; nježno sam prislonila usne na njene i započela ju mazno ljubiti. Naši poljupci postajali su sve strastveniji i sve smo više upotrebljavale jezike, gurala mi ga je sve dublje u moju usku šupljinu, zaustavljajući se da mi podari koji nježni poljubac svojim sočnim usnama. Postajala mi je sve draža, drhtala sam od uzbuđenja, uživala sam u njenim dodirima. Ljubila me po vratu, po licu, nježno masirala ušnu školjku, uvlačila mi se sve dublje pod kožu.

"Jesi li se ikada ševila sa ženom?”, upitala je uspaljenim glasom.
"Ne, ali rado bih, jako me uzbuđuju tvoji dodiri, želim te dirati po cijelom tijelu!”
Nastavile smo se ljubiti, uzbuđenje je sve više širilo moje noge i jedva sam čekala da Lora dotakne moju uzavrelu mačkicu. Gurnula sam ruke pod njenu oskudnu majičicu i otkopčala joj grudnjak, pomogla mi je da joj ga skinem ne prestajući me ljubiti.

“Želim ljubiti tvoje predivne grudi, nježno ti sisati bradavice!”
Željno sam krenula prema njenim vrelim sisama, nježno ih stisla u šake i lagano zamjesila, izlizala sam ih sa svih strana, gladno usisavajući njene nabrekle bradavice. Bile su sočne poput meda. Lora je tiho dahtala milujući me po grudima.
“Već me dugo nitko nije ovako napalio”, ponavljala je.
Uživala sam kao da iznova otkrivam tajne seksualnog života, Lorino tijelo bilo je toplo i podatno, mazile smo se jedna o drugu željno iščekujući svaki novi dodir. Prije nego što smo se skroz razodjenule odlučile smo preći u stražnji dio autobusa gdje ima mnogo više mjesta za našu pohotnu igru i gdje ćemo moći bezbrižnije uživati. Ostali putnici su i dalje spavali, a za vozača nas i nije bilo briga, bile smo dovoljne jedna drugoj, Lora mi je uistinu dokazala kako ženski dodir može biti ubojit. Ispružila sam se na zadnjem sjedalu autobusa i prepustila svojoj prelijepoj prijateljici. Još jednom me je poljubila u usta, a zatim se spustila prema mojim bradavicama i žustro ih počela usisavati, sve su se jače skupljale u tvrdu košticu i pohotno molile za još.

Lora ih je lizala svojim debelim i toplim jezikom, dok je svojim tankim prstićima sve više prodirala u unutrašnjost moje vlažne pice. Najprije je gurnula dva, a zatim i treći prst, osjećala sam kao da bi mogla stati cijela njena šaka, molila sam ju da me pošteno izjebe, a ona je to itekako činila. Strasno je trljala prste, sve više šireći moju šupljinu; osjećaj je bio neopisiv. Silovito sam stezala njene sise, gnječeći ih u ritmu njenog ulaska u moju intimu. Spustila je svoju malu, slatku glavicu prema mojem međunožju i pohotno započela s lizanjem moje željne mačkice. Nježno je usnama grickala nabrekli klitoris, darujući mu svako malo dug i obuhvatni liz. Jecala sam od uzbuđenje i sve mi je manje bilo važno hoće li me tko čuti, željela sam što više uživati u Lorinu tijelu, pokloniti i njoj poštenu ševu. Lora se iskreno okomila na oblizavanje moje mačkice, koja je gorjela, širila se, drhtala. Čvrsto sam se uhvatila za sjedalo osjećajući da ću svaki čas doživjeti činilo mi se ogroman orgazam.

“To,to, ah, Loro, ah, jebi me , što jače možeš, to, jebi, jebi!”, jedva sam dolazila do daha, a onda, kroz velike drhtaje tijela, grčevito svršila.
Lora je i dalje lizala vrelim sokom namočenu mačkicu, a onda se počela spuštati prema vrućem anusu darujući i njemu jedan veliki, predivni liz. Nastavila je s ljubljenjem unutrašnjosti bedara, a onda sam ju željna njenih poljubaca, privukla k sebi i strasno počela ljubiti njene sočne usne. Bilo je kao u snu, nisam se mogla zasititi njenih dodira, željela sam da ovom putu nikada ne dođe kraj. Lora se naslonila na prozor i namjestila u privlačnu pseću pozu, njene sise čvrstu su stršale mameći još koji moj dodir, stiskala sam ih čvrsto goreći od želje da gurnem prste što dublje u njenu prekrasnu macu. Željno se je trljala o moje tijelo, sve više prčeći čvrstu, preslatku guzu.

Raširila sam joj guzove i započela s lizanjem, uživala sam gurajući jezik u njene uske šupljine, bila je tako sočna i meka, podatna. Gurnula sam u nju tri prsta, no mojoj Lori to nije bilo dosta, htjela je još, žudila je za nečim velikim, nečim jakim. Posegnula sam za torbom i izvadila reket za bagmenton koji je imao dovoljno dugačku dršku, nadala sam se da će to biti dovoljno za moju slatkicu. Lagano sam tiskala dršku u njenu mokru rupicu, bila je oduševljena, željela ju je dublje, gurala sam ju sve silovitije, drška se je gubila u njenim prostranstvima, Lora se je žustro nabijala na ovu improviziranu kurčinu obilnog volumena, želeći ju rastrgati svojim snažnim pokretima. Njen ples postajao je sve brži i brži, sise su joj lelujale na sve strane, jebala sam ju sve žustrije. Skvičala je svojim tankim glasićem, bila je predivna, guza joj je stršila u zrak, nisam mogla odoljeti, a da ju koji put lagano ne liznem i ne izgrickam. Bila je cijela moja, obožavala sam svaki komadić njenog vrelog tijela! Svršavala je u silovitim valovima, grčila se pod mojim rukama, tražila još, molila za još!

Čvrsto sam ubadala dršku u njenu pičku, sve dok nije popustio i zadnji val njenog uzbuđenja. Položila sam ju na leđa i nježno položila svoje tijelo na njeno, nastavljajući ju ljubiti po grudima, usnama, čvrstom trbuščiću.

Mazile smo se i uživale u dodirima sve dok nije došlo vrijeme da se autobus ukrca na trajekt. Na trajektu smo zajedno popile prvu jutarnju kavu, sretne što smo postale dobre prijateljice. Nježno smo izmjenjivale poglede, a ja sam se radovala svakom njenom slučajnom dodiru. Dogovorile smo se da ćemo se vidjeti opet kad ona dođe u Zagreb.

Na Malom Lošinju Goran me poljubio posesivnije nego ikad, pozdravio Loru i nastavio me grliti. Pogledala sam Loru dugim, nježnim pogledom i mahnula joj u nadi da ću ju uskoro opet ljubiti. Smokva.com
erotske-price @ 20:20 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
KLASIČNE EROTSKE PRIČE  Lizala mu je najprije glavić, a potom ga uzela u usta. Počeo sam već prepoznavati plimu užitka koja je nadirala iz njene nutrine. Pojačao sam lizanje, istovremeno joj prstom draškajući guzu, navikavajući ju na budući, dakako, moj kurac, kojeg ću joj i tamo sprašiti. Počela se tresti. Bilo mi je drago da nije moj kurac u njenim ustima. Tko zna bi li poslije njena orgazma možda bio u dva dijela

Mjesecima smo se dogovarali kako da zajednički pojebemo Borutovu ženu, a da to ispadne spontano, kao nedogovoreno, s naglaskom na njezino zadovoljstvo. A, naravno, mislili smo i na naše. Skoro pred godinu dana Borut se nenadano pojavio s novom ženom, Alenom, prosječne građe, simpatična lica, ali i pogleda koji je odmah pokazivao njenu snažnu volju, samosvijest i neku strast koju sam mogao tek naslutiti u blještavim očima, žudnju koju, ipak, nije mogla sakriti. Pri prvom susretu dala mi je ruku i ja sam iskoristio uobičajeni poljubac u obraz da ju poljubim direktno u usta; sekunda je bila dovoljna da mi uzvrati, gurajući svoj jezik u moja usta.

Najednom smo se počeli svi srdačno i s povjerenjem smijati i dugo nismo mogli stati. Borut je, dakako moj dobar prijatelj, 'muška svinja' poput mene, tako da mu to uopće nije smetalo. Pa koliko smo puta do sada dijelili povjerljive informacije i doživljaje o pičkama koje smo jebali ili smo to pokušavali. No, ovo je bilo nešto drugo. Debelu, antipatičnu i odbojnu prijašnju ženu zamijenio je ovom fontanom smijeha i strasti - ukratko, osobom s pozitivnim emocijama. Posebno me veselilo što je odmah, svojim istančanim ženskim čulima, naslutila ono što ja hoću. A koja to malo svjesnija i ne bi?

Nažalost, nismo se često viđali, jer oni žive u deželi. Dugi vremenski razmaci nisu  na sreću gasili očitu obostranu želju. Ipak, malo sam se krzmao, ne želeći Borutu pojebati ženu tek tako, mada, kad je dobra pička u pitanju, i prilika k tome, ne valja nikada ništa propustiti. Jednom, uz more na Voloskom, dok Alene nije bilo, na moju veliku radost kaže mi Borut:
- Znaš, želio bih da ju zajedno pojebemo. Mislim da bi se to Aleni svidjelo, mada se zbog svoga dosta stroga i tradicionalna odgoja malo nećka to mi priznati.
- Svinjo jedna, kako mi pogađaš misli! Vrlo rado ću to učiniti! - brzo sam odgovorio.
- Znaš, ako se ona pojebe s tobom, onda ću ja moći pojebati njenu prijateljicu, a da mi ništa ne prigovori.

Već me počeo svrbjeti glavić, zamišljajući kako ja jebem Alenu, a Borut prijateljicu, i onda naravno, pičke promjene svoje jebače, odnosno nas. Pri svakom novom susretu poljupci s Alenom su bili sve duži, dublji, ruke nemirnije, a njen smijeh sve zvonkiji. Borut se sa strane samo lukavo smijuljio i baš mi je bilo drago što je i on uživao. Nekoliko mjeseci poslije, za vrijeme fine zajedničke večere u Ičićima, u jedan glas kažu Alena i Borut:
- Mogao bi krenuti s nama, sutra se moramo ionako vratiti, a imamo lijep stan, mjesta ima.

Za manje od sata vožnje kroz noćnu Istru, stigli smo u njihov fini, mali stančić, koji je odisao toplinom, nekonvencionalošću, poput moje neuredne sobe pune papira i knjiga, koja je toliko oduševila Alenu, a u kojoj ju mislim jednom i dobro izjebati, sa ili bez Boruta. Popili smo tek jedno pićence prije lijeganja, jer smo svo troje bili umorni, Borut je u sobi razmještao dvosjed i, tobože spontano, pitao, znajući odgovor unaprijed:
- Hoćeš tu s nama ili u drugoj sobi?
Dakako da sam na obostranu radost prihvatio njihov ležaj. Nas dvojica smo legli bez riječi, čekajući Alenu da se vrati iz kupaonice. U zraku se osjećala blaga napetost - hoće li Alena rado prihvatiti našu duplu jebačinu i kako ćemo to izvesti a da bude najprirodnije moguće?

Pojavila se na vratima, nasmiješena, u gaćicama i majici boje trule višnje, i bez skrupula legla među nas. Lukava ženka znala je odglumiti nevinašce i narajcati nas dva jebežljiva mužjaka, koji smo odista željeli i nju zadovoljiti, izjebati ju uzduž i popreko, pružiti joj nova zadovoljstva. Razmišljao sam o ideji da ju obojica dočekamo goli na krevetu, drkajući, pa da sama odluči kojem će se kurcu prije prikloniti, ali sam se bojao da bi joj to bilo prenaglo za prvi put. Ležala je mazno na leđima, a naše ruke odmah su se našle na njoj. Nježno smo je dirali po majici, draškajući joj sve tvrđe bradavice, a pod tankim tkanjem gaćica svako toliko blago sam joj gladio pičku. Pod jagodicama sam osjećao toplinu i isparavanje iz nje. Bilo je to četveroručno sviranje Alene. Ne Chopina. Ali, ugođaj je bio sličan. Ljubili smo je naizmjenično. U usta, u vrat, u ramena. Rastvarala se poput nježnog cvijeta, a znao sam da se iza te nježnosti krije pohotnica, kojoj, na kraju, neće biti dosta ni naša dva kurca.

Napokon je shvatila da je majica smetnja, pa ju je sama skinula. Konačno sam mogao dirati, maziti ljubiti njene čvrste cice, podatljive, oslobođene svih pokrivala. Prije sam ih dirao i stiskao kroz odjeću, dok smo se grlili pri njenom dolasku ili odlasku. Ja sam ljubio desnu, a Borut lijevu cicu. Slušajući njene suspregnute uzdahe, šuljali smo se skupa po njenom trbuhu u gaćice, do pičke. Kratko ošišana, čvrstih dlaka, dočekala je naše prste dobrano vlažna. Čudno, nije me ništa smetalo što se ponekad guram s Borutom tko će nježnije po klitorisu, tko će kružno gladiti ulaz u vaginu. Najednom, uz trzaje i glasne uzdahe, pružila je ruku na svoju pičku i snažno pritisnula naše dvije. Karlica joj se trzala, a mi smo sve žešće ljubili cice a rukama je snažno pritiskali. Opirući se, zapravo je pojačavala naš pritisak i sve snažnije svršavala. Umirila se naglo, još uvijek zadihana, ali nije dozvolila da maknemo ruke, da dignemo usta od njenih cica.

- A mi? A naši kurci? - pomislio sam namah, ali mi je bilo svejedno drago da smo nju zadovoljili, da ne pomisli da smo tek egoistični mužjaci koji misle samo na svoje užitke.
Imala je pravo. Mi smo jebači sa stilom. Našem dvojcu upravo se i ona pridružila, pa sad imamo trio. Zaspala je nasmiješena, a mi smo se, sporazumijevši se gestama, tiho svukli do gola i stisnuli se uz nju. Svako sa svojim nabreklim kurcem i punim jajima.
Takvi smo se i probudili. Sad, ovoga časa ne znam tko je koga probudio mi nju ili ona nas, samo znam da smo odmah počeli jutarnju sonatu milovanja. Sama je skinula gaćice, blago raširila noge. Postala je sad cijela naša. Naga. Podatna. Naglo sam se odmaknuo od nje, uspravio u krevetu i rekao odrešito:
- Idem ja!
- Kamo sad? - oboje su iznenađeno pitali.
- Na livadu!

Spustio sam se niže, podigao joj noge i počeo lizati njenu smeđkastu livadicu, najprije naokolo, po strani, po vanjskim usnama, namjerno izbjegavajući crvene usnice i klitoris koji me je mamio između njih. Na dnu pičke već se počela stvarati prva rosa njene pohotnosti. Još sam uvijek bio na periferiji, čekao sam da se što više ovlaži. Sokovi su klizili prema guznoj rupici. I nju sam polizao, uživajući u okusu pička-jiucea na sitnim naborima smeđe, neistražene zasada, primamljive geografije njene guze. I nju planiram izjebati! Naravno! Vratio sam se pički. Zaronio u nju. Komadi koje ližem ne tuže se na hrapavost moga jezika, ja se uvijek žalostim što mi nije duži, da mogu ući do dna. Odozdo sam jezikom podupro klitoris i pogledao prema gore, da vidim što ona radi. Objema je rukama stisla svoje cice gnječeći ih, a Borut je stajao iznad nje, dajući joj svoj kurac u usta. Kako uzbudljivo. Gledati uživo pornić i sam u njemu sudjelovati. To mi je oduvijek bilo najuzbudljivije. Jebeš neku anonimnu jebačinu u mraku ili onu s ekrana!

Lizala mu je najprije glavić, a potom ga uzela u usta. Počeo sam već prepoznavati plimu užitka koja je nadirala iz njene nutrine. Pojačao sam lizanje, istovremeno joj prstom draškajući guzu, navikavajući ju na budući, dakako, moj kurac, kojeg ću joj i tamo sprašiti. Počela se tresti. Bilo mi je drago da nije moj kurac u njenim ustima. Tko zna da li bi poslije njena orgazma možda bio u dva dijela. Predah je kratko trajao. Podigla se i krenula sjesti na moj kurac. S guštom sam nad sobom gledao sočnu pičku za kojom sam toliko žudio, a sad ju i detaljno upoznao. Nisam ju htio odmah potrošiti. Dobre stvari treba polako guštati.
- A da mi ga malo pokadiš - kako li sam samo u tom trenutku mogao misliti na strane jezike.

Mazno mi je prislonila glavu na trbuh i uzela ga u usta koja nisu bila ništa manje užarena od mog kurca. Dok mi ga je pušila, uzdigla se bokovima prema Borutu, a on je odmah iskoristio priliku i uvalio joj ga s guza. Ujednačili smo ritam. Nabijajući joj kurac gurao ju je naprijed, a ona je uzimala cijelu moju kvrgu u usta, ustima je sisala sam vršak glavića. Nježno mi je držala jaja, čudio sam se kako ni jedan moj komad dosad nije ni pokušao taj blagotvorni zahvat. Koje uživanje! Pogledao sam Boruta. Poput pravog profesionalca jebao ju je blaženim izrazom na licu; ugledavši moj pogled, namignuo mi je, oblizujući se. Ne odmičući se mislima od čulnih užitaka, pomislio sam kako je ljubomora tužna stvar, kako ljudi zaista ne umiju zbog svog sitnog egoizma  predati se uživanju, dajući drugima zadovoljstvo. Može se natrag dobiti još više. No, to filozofiranje i racionalizam nisu mi puno pomogli da me Alena ne izvuče na brisani prostor, gdje se ne mogu kontrolirati. Mada sam se radovao času kad ću je moći jebati, nije mi bila mrska pomisao da joj svršim u usta. I to je velika intimnost. Uostalom, znam okus svih njenih sokova, pa neka sad ona kuša moje!

Napeo sam se do maksimuma. Moj kurac također. Neka ide k kvragu, pomislio sam načas, mogao bi tako cijelo vrijeme stajati! Nije se začudila, nije se odmaknula. Čekala je do kraja, da joj, u nekoliko navrata, svi mlazovi iz jaja šiknu ravno u usta. Borut je začuđeno gledao cijelu operaciju, ali nije se bunio. A zašto i bi?  Nabijao je i dalje svoj kurac u nju. Podigla je glavu nasmiješena, lagano ustima otpuštajući nešto što je do maločas bilo tvrdo i nesalomljivo. Na njemu nije bilo ni traga sperme. Samo njena slina. Čestitke. Kažu da je sperma dobra za ten, ali vjerovatno i za sjaj očiju. Nije Alena prva pička kojoj se poslije pušenja i moje sperme oči tako sjaje.

Alena se malo podigla, makla Borutov kurac i polegla ga na leđa. Zakoračila ga je i sjela na kitu. Nije trebala puno jahati do svog prvog orgazma. Polegla se na Boruta za dvije sekunde odmora i onda opet uzdigla, nabijajući se. Podigao sam se i ja. Počeo sam ju milovati po vratu i ramenima, stojeći iza nje. U njenom ritmu jednom rukom sam ju pritiskao nadolje, da se čim više nabije na kurac, a drugom sam joj milovao cice. Svršavala  je sve češće, i sve intenzivnije. Uzdasi su joj prelazili u oštro ječanje pri svakom novom vrhuncu. Na minutu sam ih ostavio i otišao u kuhinju popiti vode. Kad sam se vratio ležali su, jebući se u klasičnom misionarskom položaju. Baš odlično, pomislih, krenuo sam rukom da Alenu odozgo uhvatim za guzu i da joj uguram makar prst. U zadnji čas shvatio sam da je to bilo Borutovo dupe. Počeo sam se smijati, baš kad je on svršavao u Alenu. Opet se trzala i strastveno ječala, ali sad cijela pritisnuta Borutom.

Ne mora se posebno naglašavati da smo mi dva jebača sa stilom dobili od Alene vrhunski doručak. Sjedila je gola, sad jednom, sad drugom u krilu. A o novoj jebačini, o kvartetu s njezinom prijateljicom, nekom drugom prilikom. I mene je samoga ovo sjećanje uzbudilo, pa ću, kad završim priču, drkati, i dakako, sve izreferirati Aleni i Borutu. A prijateljicu ćemo lako narajcati, pa će sama tražiti da ju izjebemo.  Smokva.com
erotske-price @ 13:24 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
četvrtak, travanj 20, 2006
KLASIČNE EROTSKE PRIČE  Bio sam siguran da se neće dići. Ali, bio je odmah spreman. Ležao sam na stepenicama. Ne znam koja me kada jebala, ne znam čiju sam pičku više lizao, čije dojke gutao. Bile su isprepletene, na meni i među sobom. Bio sam umoran i želio pobjeći

Usamljen sam. Živim povučeno, neoženjen. Po struci sam kemijski laborant. Ne smatram sebe posebno lijepim čovjekom, a moram priznati da imam problema sa ženama zbog pretjerane sramežljivosti. Time je još čudnije kako sam se mogao uplesti u nevjerojatnu zgodu koju ću vam ispričati. Živim u stambenoj zgradi s osam stanova, poznajem susjede, sa svima sam na lijepim riječima pozdrava. Pored naših zgrada ima još dosta kućeraka koje će slijedećih godina zasigurno srušiti. Često šećem, tako sam sa zanimanjem promatrao useljavanje u jednu od tih kuća. Nakon svega nekoliko dana od kako je kuća useljena, šećući pokraj nje začuo sam da me netko zove.
- Susjed, susjed, svaki dan prolazite, a nismo se još ni upoznali, stanite malo! - vikala je žena crveno obojane kose.

Brzim pogledom na njeno lice, shvatio sam da je nešto mlađa od mene. Stajala je u svom malenom dvorištu, naslonjena na žičanu ogradu, u zelenoj kućnoj haljini. Kako se naslonila na ogradu duboki dekolte otkrio je oveće dojke, koje su pohrlile njenoj bradi. Zadrhtao sam od tog prizora, odlučivši u trenu otpozdraviti.
- Ispričavam se, ja sam Marijan, drago mi je!- prozborio sam.
- I meni je drago, zovem se Violeta. Baš sam se pitala imate li možda minutu vremena da nešto pogledate. Znate, živim bez muške ruke, a mislim da imam miševe. Možete li ući na kavicu i pogledati jesam li dobro postavila mišolovku? - izbrbljala je brzo Violeta.
- Naravno, imam vremena, iako moram priznati nisam baš stručnjak za to - rekao sam ulazeći u hodnik kuće.

Uvela me u kuhinju, sjeo sam i ona je stavila kuhati kavu. Tad joj je, valjda slučajno, ispala žličica i zveknula u pod. Sagnula se otkrivši mi dojke u svoj svojoj ljepoti. Stresao sam se i pocrvenio. Nešto je promrmljala, pokušavajući ih spremiti natrag u haljinu. Ne znam što me tada spopalo, dignuo sam se i pribio je na zid. Jednom sam joj rukom širio noge, a drugom vadio dojke. Zagnjurio sam glavu u njih i grizao ih, mjesio. Imala je velike bradavice, njih sam posebno oblizivao, pa malo cuclao. Drugom sam rukom stigao do njene pičke. Bila je mokra čak i preko čarapa. Kleknuo sam i sve rastrgao. Čarape, gaćice. Violeta je stenjala, a ja sam jezikom ispunjavao njeno vlažno predvorje. Gurnuo sam polako uz jezik kažiprste obje ruke, vrteći ih polako. Tad me iznova nešto spopalo, prekinuo sam, stao ponovno na svoje noge i želio pobjeći. Naravno da mi se ispriječila na putu. Posjela me na ono isto mjesto gdje sam sjedio. Klekla je, a tad spretno izvukla iz hlača mog malog koji je bio spreman. Očito joj se svidio, nasmiješena primila ga je nježno ga drkajući i krenula lizati jaja. Mislio sam da ću eksplodirati. Kad su joj jaja dosadila, uvukla je u usta kurčinu i pušila mi kao nitko do tada. Šamarala se mojim kurcem, ližući ga i predući. Tad ga je smjestila među svoje dojke, stisnula i jebali smo se luđački. Odjednom se ustala i samo se prevalila preko kuhinjskog stola. Ponovno sam ustao imajući pred sobom guzicu koju je širila svojim crvenim noktima.
- Ajde susjede, jebi me! - govorila je mazno.

Utjerao sam mrcinu u njenu mokru pičku tako silovito da se cijeli stol pomaknuo. Jebao sam je a ona je cvilila. Rukom mi je prste navodila na guzicu i analni otvor. Shvatio sam što je poželjela, a moj je kurac uživao. Mijenjao sam rupe silovito je nabadajući, a tad sam je preokrenuo. Uvalio sam se ponovno u pičku, a rukama sam gnječio dojke koje su se razlile. U taj tren začuo sam ulazna vrata. Zastao sam prestrašeno.
- Susjeda, netko ide! - panično sam prozborio.
- Ne brinite susjede moj dragi, to je moja prijateljica, ona uvijek nanjuši dobar kurac! - veselo je odvratila Violeta.
Tad je u kuhinju ušla visoka crnka. Ispunila je za tren prostor svojim parfemom, i zatim hitro ugasila plin koji je palio posudu za kavu.
- Vidim da ste se malo zanjeli, ja sam Irma! - dubokim se glasom predstavila, a tad nastavila. - Mislim da ovo neće završiti bez moje pomoći. - konstatirala je i počela se skidati.

Ja sam još uvijek bio u pički Violete, a pred mojim se očima ukazalo novo predivno tijelo. Ostala je u halterima boje breskve, tiho rekla da nastavimo, naslonivši se na kuhinjski element i drkajući se svojim prstima. Jedna joj je ruka obrađivala vlastitu pičku, a druga vrtila bradavicu čvrstih dojki. Ja sam nastavio jebati crvenokosu, a Irma se tad približila i počela ljubiti svoju prijateljicu. Trpala je njene dojke u usta, svako toliko nudeći joj svoje. Tad je glavu spustila do mog kurca, koji je snažno obrađivao vrelu pičku. Malo je lizala njegov gornji dio, čupkajući mi dlake, a malo jezikom nadraživala već od strasti ludu prijateljicu.

Tad je Violeta rekla da je bolje premjestiti se u dnevni boravak. Odskakutali smo svo troje. Posjele su me na trosjed, a tad započele igru pred mojim očima. Legle su na tepih, drkale se, lizale, gurale si prste, vrištale. Ludio sam, drkajući se, a tad odlučio da neću samo tako sjediti. Dok je Violeta obrađivala pičku ležeće Irme, opkoračio sam Irmu i zagurao joj u usta svoju kurčinu. I ova je luđački pušila. Ne znam od kuda je Vilotea nabavila umjetnu klipčinu, ali znam da se ta grdosija stvorila i jednostavno nestala u Irminoj pički. Dok sam je ja jebao u usta, prijateljica joj je rasturala međunožje. Trajalo je to neko vrijeme, a tad je Irma zatražila da klekne poput prave ženke. Nabijao sam se straga u nju, a Violeta je sjela pred nas igrajući se s onim gumenim kurcem. Dojke si je sama cuclala, a umjetni kurac joj je virio iz raskrečene pičke. Irmi su brzo dosađivali položaji, zato je natjerala Violetu da legne na nju, da ih ja mogu naizmjence jebati, dok se njih dvije mogu ljubiti i obrađivati si dojke. Uglavnom, jebali smo se i svršavali pakleno.

Domaćica je zatim otišla skuhati kavu, a Irma i ja smo pokušavali zapaliti televizor. Uskoro smo gledali izvrstan pornić. Sjedio sam, dok su se njih dvije natjecale u pušenju kurca i lizanju jaja. Tad me Irma opkoračila i nasadila se na mene svom snagom. Skačući po meni njene su mi dojke trljale nos. Naravno da Violeta nije htjela biti besposlena, uspravno je stala na dvosjed i doslovno mi pičkom sjela na lice. Drkala se, gurajući mi svoje prste pune pičkinog soka u usta. Irma se odlučila diči, prepustiti mjesto frendici, sad me jahala Violeta, krvnički skačući. Iznova smo svršili. Još smo malo gledali porniće, malo se drkali, popili kavu. Vani se smračilo, dnevnik je već sigurno prošao. Krenuo sam kući, kad je Violeta uzviknula:

- Susjede, a mišolovka?
- Kakva mišolovka susjeda? - pitao sam naivno kao zaboravljajući početak našeg poznanstva.
Ali ona se nije smela, već nastavila:
- Pa, ona na tavanu.
- No, dobro, idem pogledati. - rekao sam i krenuo stepenicama gore.

Za mnom su se penjale obje žene. Kad smo stigli upalila je jedno malo svjetlo i zaista, tamo je bila mišolovka. Sve uredno pripremljeno. Rekao sam da je to u redu i krenuo u prizemlje. Silazio sam iza njih dvije, kad su se iznenada okrenule, srušile me i ponovno potražile mog malog. Bio sam siguran da se neće dići. Ali, bio je odmah spreman. Ležao sam na stepenicama. Ne znam koja me kada jebala, ne znam čiju sam pičku više lizao, čije dojke gutao. Bile su isprepletene, na meni i među sobom. Bio sam umoran i želio pobjeći. Znam da čudno zvuči, ali dva sam dana izbjegavao proći pored njene kuće. Trećeg sam dana ipak krenuo tim putem. Stajala je naslonjena na onu istu ogradu. Izmjenili smo nekoliko pristojnih rečenica, prihvatio sam poziv na večeru, na kojoj će za vikend sakupiti malo društvance. Jedva sam čekao subotu, znao sam da će biti burna. Smokva.com
erotske-price @ 16:22 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
LEZBIJSKE PRIČE  Legla je na leđa, privukla me iznad svog lica i pokazala mi da nasjednem na nju. Uspravila sam se, opkoračila joj glavu i spustila joj izbrijanu picu na lice. Pasalo mi je nevjerojatno, mazila sam si sise i lagano se trljala i nabijala na njenu facu. Jebala me jezikom brzim ubodima i potom prešla na završnu točku obrađivanja klitača. Lickala ga je u svim pokretima i svim brzinama, mazila ga dugim, sočnim potezima jezika, a meni su se otimali sve glasniji uzdasi. "Aah... kako me dobro ližeš... svršit ću ti po faci... još me liži, još... aaaahh!"
Bliži se kraj školskog polugodišta, a ja još uvijek s jedinicom iz matematike. Malo sam se previše opustila kao maturantica i znala sam da ću morati moljakati za poneku dvojku. No, nije mi to predstavljalo problem, štoviše, uvijek sam dobro znala verbalno obraditi ljude. Jučer sam se nakon zadnjeg sata uputila u kabinet profesorice Kovač, kako bih pokušala podići ocjenu, no, uspjelo mi je "podići" mnogo više.

Profesorica je baš pregledavala neke spise kada sam joj zakucala na vrata i pozvala se unutra. Sjedila je na stolcu, prekriženih dugih nogu, sapetih mrežastim čarapama. Uvijek se oblačila jebozovno, na što su dečki iz razreda slinili kao pomahnitali. Pokazala mi je da sjednem pored nje i počela sam svoju priču. Moj se tugaljivi monolog pomalo oduljio, pa me profesorica prekinula neobičnim ali odlučnim zahtjevom:
"Nećeš morati na popravni ako učiniš jednu stvar. Želim da mi poližeš ribicu, da me zadovoljiš, sada i ovdje!"

Prvotni šok ubrzo je nestao, budući da je profesorica bila izuzetno privlačna žena, a i sama sam nekoliko puta maštala o njoj kada sam se dirala. U mojoj verziji grickala mi je bradavice na grudima, čvrstoj trojci, dok mi je zabijala prste u macu, no, moram priznati, da ni ovaj "scenarij" nije loše započeo. I, dok je ona jednim pokretom, i dalje sjedeći, podigla suknju iznad guze, otkrivajući samostojeće čarape, ja sam joj uhvatila nogu i položila ju na stol. Drugu sam prebacila preko naslona mog stolca i pred očima mi se ukazala prelijepa pička, lagano obrasla svjetlosmeđim dlačicama.

Kleknula sam i položila na nju dlan. Lagano sam ju mazila i prstima razmicala usmine. Približila sam glavu već nabujalom klitorisu i pomilovala ga jezikom. Cijelo tijelo joj se zatreslo i vidjela sam kako je sklopila oči i milovala se po doista golemim sisama, što ih je izvukla iz tijesnog grudnjaka. Bradavice su joj  nabrekle i stršale poput šiljaka a ona ih je još više nadraživala i stiskala prstima, te grebala dugim crvenim noktima.

Raširila sam joj pičku i podraškala jezikom rupicu, koja se počela sve više vlažiti. Kružila sam samim vrškom jezika po otvoru, izluđujući ju još više, te konačno zarinula jezik duboko u toplu i sočnu unutrašnjost, jebući ju laganim ali punim pokretima. Lizala sam ju zatim od guze do klitorisa, polako klizeći po uzbuđenoj mekoći, zaranjala u nju, ustima štipala usmine. Odlučila sam najviše pozornosti posvetiti crvenom gumbiću, koji je snažno zatitrao kada sam ga pomazila. Debelim, punim lizovima dodirivala sam joj klitoris, kružila oko njega pa ga licnula oštro i brzo, srkala ga i usisavala usnicama, lagano ga grickala. Profesorica je uzdisala i ispuštala mazne zvukove, a i sama sam osjetila kako mi se pičkica vlaži i želi zasluženu pažnju. Uzbuđivalo me njeno pohotno glasanje; jezikom je oblizivala punašne usne i sve jače gnječila sise.

Htjela sam ju dovesti do orgazma i počela joj obrađivati klitoris sve jače, brže i senzualnije. Jezik mi je vrludao po njenoj zločestoj mačkici, vrpoljila se na stolcu i nabijala mi se na lice. Počela je vrištati još jače, nokte je zaranjala u sise, bokovima ljuljala u ritmu jebanja i napokon joj se oteo konačni uzdah vrhunca užitka, praćen valovitim potresanjem njenog lijepog tijela. Još sam joj neko vrijeme nježno mazila pičkicu, čekajući da ju prođe i posljednji val orgazma, poljubila ju zatim slasno i pogledala profesoricu u opušteno i nasmiješeno lice.

"Bilo je jako dobro," rekla mi je i nastavila "za sada imaš četvorku iz matematike. Za peticu ćeš trebati svršiti u rekordnom vremenu. Hoće li ti uspjeti ili imaš preveliku tremu?"
S obzirom na to da sam već bila žestoko uzbuđena, znala sam da mi neće trebati mnogo. Svukla sam traperice i tangice i čekala što dalje slijedi. Profesorica mi je naredila da se uspnem na stol četveronoške i naprčim joj guzu. To sam i učinila. Podigla sam majicu i spustila grudi, tako da su mi se bradavice trljale po hladnoj površini stola i odmah se ispupčile. Nisam vidjela što mi radi, no osjetila sam tople dlanove kako mi miluju guzove. Širila mi je polutke i svaki put sam tada poželjela da mi zarije jezik duboko u rupicu. Moja joj se obrijana maca tako lijepo pružila na pogled i na liz; onako nabujala i vlažna još je jebozovnije izgledala s te strane. Osjetila sam topli dah na koži i ticaj punog jezika na rupici guze. Šarala je i ludovala po ustreperenom šupku, širila guzove dlanovima i oštro i energično se trljala o mene. Stala je. Znala sam i sa žudnjom iščekivala da će mi sada počastiti pičku. Vrškom jezika draškala je rubove usmina i naglo mi se odjednom sjatila u žednu unutrašnjost. Jebala me svojim dugim, debelim jezikom, nadraživala mi otvor mace, opet obrađivala guzu, naizmjence me grickajući i ližući posvuda. Zatim je stala i uspela se na stol ispod mene.

Legla je na leđa, privukla me iznad svog lica i pokazala mi da nasjednem na nju. Uspravila sam se, opkoračila joj glavu i spustila joj izbrijanu picu na lice. Pasalo mi je nevjerojatno, mazila sam si sise i lagano se trljala i nabijala na njenu facu. Jebala me jezikom brzim ubodima i potom prešla na završnu točku obrađivanja klitača. Lickala ga je u svim pokretima i svim brzinama, mazila ga dugim, sočnim potezima jezika, a meni su se otimali sve glasniji uzdasi.
"Aah... kako me dobro ližeš... svršit ću ti po faci... još me liži, još... aaaahh!"
Već sam joj gotovo skakala po licu, sise sam pridizala svojim usnama i lizala si tvrde bradavice. Bila sam tako blizu, ah, kako mi je pasalo ovo oralno zadovoljavanje, još samo malo i svršit ću na njoj! Lizovi su se još požestili i eksplodirala sam nabijajući joj se snažno na lice.
"Ooo, svršavam... svršavam!" 
Smirivala sam se od nevjerojatnog orgazma, i polako dolazila k sebi. Digla sam se s moje profesorice, spustila svoje usne do njenih i strastveno ju poljubila.
"Želim još, a znam da i ti želiš!" rekla sam joj tiho, gledajući ju pravo u oči.

Okrenula sam joj guzu, opkoračila ju ponovno, ali i sama zaronila u njeno međunožje. Rukama sam joj raširila pičku i počela ju lizati. Osjetila sam da i ona liže mene i neopisivo mi je godilo ovo obostrano pružanje užitka. Tada sam osjetila i dodir njenih bujnih sisa na mom trbuhu; bila je tako meka i putena, uživala sam draškajući joj ponovno napaljenu mačkicu. Izluđivala me svojim jezičcem, lizala me neumorno; gibala sam svojim bokovima u ritmu njenog obrađivanja, guza mi se spuštala i dizala s njenog lica, a njeni nokti u koži mojih guzova palili su me još više. Obuhvatila sam joj bedra i još ju jače raširila, kako bih mogla prodrijeti u nju. Bradom sam joj trljala klitoris i jebala ju toplim, vještim jezikom, i uskoro ponovno osjetila podrhtavanje cijelog njenog tijela.

Od silne ekstaze pojačala je ionako frenetično obrađivanje moje pičke. Počeli su me prolaziti trnci, sve sam jače mijesila svoje sise o njen trbuh, a kada sam primijetila da ona radi isto, znala sam da ćemo zajedno svršiti. Mazile smo se tako strastveno i tako dobro; još samo malo i svršit ću ponovno, znala sam. Nekoliko finalnih lizova s moje i njene strane i pokrenule smo novu lavinu, svršavale smo zajedno, grčeći se i potresajući kao da smo jedno tijelo. Trljala sam se o nju, ona se trljala o mene, gutale smo sokove orgazama i opuštale se, natopljene znojem, osluškujući luda kucanja srca.

Od tog dana postala sam stručnjakinja za matematiku, a moja mi profesorica još tu i tamo održi pokoje dodatno predavanja, kako ne bih zaboravila sve lijepo što sam taj dan naučila. A u imeniku kočoperile se sve same petice. Smokva.com erotske priče


erotske-price @ 14:09 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
KLASIČNE EROTSKE PRIČE Odjednom me okreće na trbuh i podiže moju guzu, klečim na krevetu, stražnjice uperene u njegovo lice. Kurcem mi povlači po brazdi između bijelih polutki. Vrtim bokovima i pružam ruku, želeći ga uvesti u sebe. Ne mogu ga dohvatiti. Vješto izbjegava moje napore i dalje potežući svoju batinu po meni. Bradavice mi udaraju u grubo platno kreveta i začudo, to mi odgovara. Potpuno nenadano zabija se u mene. Udarci su toliko siloviti da ulažem svu preostalu snagu kako bih se zadržala u istom položaju. Znoj mi se cijedi niz čelo. U sobi je tišina, čuje se samo stenjanje i šljapkanje njegovog kurca u mojoj potpuno mokroj pici

Već godinama me privlači jedna te ista maštarija. Svaki put kad se približe dani blagdana i lik Djeda mraza počinje se pojavljivati na svakom koraku, poželim da me odvede u najudaljenije krajeve strasti. Sanjam ga svake noći, često puta i preko dana. Njegova markantna pojava, visokog muškarca napetih mišića, u nezaobilaznom crvenom kostimu, daje mojoj pičkici znak i ona sva uzdrhti. Gledam ga kako se oblači u omanjoj sobici nekog dućana. Gaćice urezane u meso s nabreklim penisom, napeta guza i dlakava prsa. Ogroman je, snažan i podsjeća na Herkula. Oblači hlače i oko struka povezuje jastučić, kako bi stvorio dojam trbuščića kojeg u stvarnosti nema. Pojavu dobroćudnog djedice zaokružuje umjetnom bradom i brkovima. Kad natakne na glavu kapu postaje lik mojeg djetinjstva.

Gledam ga dok mu djeca sjedaju u krilo i poželim sjesti na njegov nabrekli kurac. Moja želja raste i uvlačim se u sobicu neprimjetno. Čučim iza stolice uzdrhtala i čekam ga. Ulazi, onakav snažan i baca bradu s brkovima na krevet. Okreće se i ugleda me. Bez riječi ustajem i grlim ga oko vrata. Izgleda da prvi tren misli kako sam odrasla obožavateljica i prihvaća me u zagrljaj. Podižem se na prste i pronalazim njegove usne. Ljubim ga nježno i on uzvraća. Ne mogu se obuzdati, pa guram jezik u njegova usta, dok mi ruka pipa njegova jaja. znenađen je, ali ne i odbojan. Skida lažni trbuščić i podigne me u zrak; dok ga nogama obuhvaćam oko struka, njegova ruka ulazi pod moju haljinu. Duž čitavog lica pojavi mu se smiješak. Nemam gaćice. Jezici nam se spajaju u ludom ritmu. Spušta hlače i ostaje u gaćicama, osjećam na svojoj pički njegov napeti kurac. Rukama odbacujem haljinu i bradavice uplićem u njegove dlake na grudima. Strast nas obuzima. On uspijeva spustiti gaćice i svojim ogromnim rukama istražuje moju pičkicu. Podiže me i spušta na ogroman kurac, dok mu kapa još uvijek stoji na glavi. Znoj mu rosi čelo dok me lakoćom nabija jezikom tražeći moje bradavice. Guram glavu u njegovu dugu kosu, koja proviruje ispod crvene kape i pokušavam utišati stenjanje. Odjednom, baca me na krevet i izvlači kurac iz mene. Spušta se i zarine jezik u moju pičkicu. Ogroman je, jednim lizom obuhvaća čitave usmine. Drhtim i bacam se pod njim takvom snagom da me mora zadržavati rukama.

Vrhunski pojebana opuštam se pod njim, ali on tek sada ponovno gurne svoj nabrekli kurac. Dok kleči onako ogroman i nabija se u mene, želim sisati njegove tamne bradavice. Primam ih prstima i gnječim. Dok svršava, vrtim bokovima i želim ga zadržati u sebi. Iscrpljen, legne kraj mene, ali ja ga moram osjetiti. Spuštam se i usisam njegovu još uvijek ogromnu batinu u usta. Širim usne do krajnjih granica i osjećam njegovo pulsiranje. Raste u mojim usnama i znam da mu to odgovara. Nastavljam ga uvlačiti, a tada i rukama potezati gore dolje. Ponovno je u potpunosti spreman. Osjećam miris seksa, moje uspaljenosti i sperme. Goli i zagrljeni sigurno izgledamo smiješno. On onako velik, a ja tako sićušna. Stežem ga sve jače u zagrljaj. Prstima mi nježno prelazi preko usnica i jezikom miluje vrat. Nježnost kojom me obasipa je nevjerojatna. Lagano mi kruži prstima po nabreklom trbuhu i spušta ih na mokre dlačice. Prima moj uzdrhtali klitoris i gnječi ga laganim pritiskom. Odjednom me okreće na trbuh i podiže moju guzu, klečim na krevetu, stražnjice uperene u njegovo lice. Kurcem mi povlači po brazdi između bijelih polutki. Vrtim bokovima i pružam ruku, želeći ga uvesti u sebe.

Ne mogu ga dohvatiti. Vješto izbjegava moje napore i dalje potežući svoju batinu po meni. Bradavice mi udaraju u grubo platno kreveta i začudo, to mi odgovara. Potpuno nenadano zabija se u mene. Udarci su toliko siloviti da ulažem svu preostalu snagu kako bih se zadržala u istom položaju. Znoj mi se cijedi niz čelo. U sobi je tišina, čuje se samo stenjanje i šljapkanje njegovog kurca u mojoj potpuno mokroj pici.

Osjećam da je blizu vrhunca i on ga izvlači iz mene. Spuštam ruku i ponovno ga želim u sebi. Gurne ga nježno i polaganim pokretima počne se nabijati. Brojim: dva duga, jedan kratki… dva kratka, jedan dugi… izlijeva se u mene. Po unutrašnjoj strani butina cijedi mi se sperma pomiješana s mojoj ljepljivom tekućinom, mojom sluzi. Kurac isklizne iz mene, ali ja se ne mičem. Vrtim i dalje bokovima, želeći produžiti taj prekrasan osjećaj. Spuštam ruke na pičku i milujem je. Mokrim dlanovima primam dojke i sišem prste na rukama. Prilazi mi i okreće me. Ležim raskrečenih nogu. Odjednom, postavi se iznad mene i kurcem mi pritisne Venerin brežuljčić. Spušta usne i pronalazi moj jezik. Ljubimo se sretni i opušteni, zadovoljni i umorni. Izvlačim se ispod njega i okrećem ga na leđa. Uživam gledajući ga golog. Kurac mu i mlohav izgleda fascinantno. Milujem ga po čitavom tijelu. Leži nepomično sklopljenih očiju. Ne mogu se suzdržati i legnem na njega. Grli me svojim ogromnim rukama, a ja spuštam glavu na njegovo rame. Miluje me kao da sam usnulo dijete i to mi nevjerojatno godi. Ljubim ga i zaspim opijena najljepšim događajem koji mi se mogao ostvariti.

Nakon takvog maštanja postajem uspaljena i moram se zadovoljiti prstima. Klitoris trljam takvom snagom da osjećam navale vrućine u usminama i kao da će mi pička eksplodirati. Svršavam u trenu. Orgazam je kratak, ali intenzivan. Ponekad po tijelu povlačim krznenim kaputom ili ga smjestim pod sebe i trljam svoju picu po oštrim dlakama. Kaput je topao i podatan, a ja zamišljam kako mi po tijelu prelazi prava muškarčina s bradom i brkovima. Ne znam otkud tolika fasciniranost osobama koje su obrasle dlakama, ali beskrajno uživam u laganom pikanju oštrih dlačica. Dok mi jezik oblizuje klitoris brada mi trlja usmine i osjećaj je nevjerojatan.


Obožavam kostimirane ljude i napetost otkrivanja. Kako je kod nas običaj da iza pola noći na svadbu dolaze maškare, u hotelu se obavezno uzima soba u kojoj se one mogu pripremiti. Kao kuma, imala sam zadatak paziti da sve prođe u najboljem redu. Dok sam provjeravala sobu za mladence na vratima se pojavio lik srednjovjekovnog princa. Pripijene tajice, a na kurcu nakurnjak koji je odavao popriličnu obdarenost. Zaogrnut kratkom pelerinom, perike s ogromnim uvojcima, brčićima zavinutim prema gore, te tamnim monoklom na jednom oku.
- Gdje mogu popraviti šminku? - pitao je dubokim, promuklim glasom.

Odvela sam ga u sobu rezerviranu za maškare. Nagnuo se pred ogledalo i popravljao periku, a ja nisam mogla maknuti oči s napete i prekrasno oblikovane stražnjice. Nekontrolirano sam, gledajući u njega, počela milovati svoje dojke. U ogledalu sam uhvatila njegov pogled i znala da me vidio. Okrenuo se i pitao:
- Može li se soba zaključati?
Klimnula sam glavom i kao opijena okrenula ključ u bravi.
- Nemoj se opirati, samo lezi i miruj - rekao je prigušenim glasom.

Legla sam na krevet i prepustila se. Spustio je usne na moje i poljubac me omamio. Bilo je toliko nježnosti i topline u njemu, da sam uzdrhtala posegnula za njegovim kurcem. Odgurnuo me nježno i ponovio:
- Miruj!
Ležala sam nepomična. Raskopčao mi je košulju i nježno me počeo milovati po dojkama.
Dok je muzika treštala iz dvorane ispod nas, ja sam drhtala opijena.

Ruku mi je zavukao ispod suknje i preko najlonki počeo milovati moju picu. Povukla sam suknju i uspjela skinuti gaćice s najlonkama do koljena. Prstima jedne ruke istraživao je moju žudnicu i dok je spuštao glavu među moje noge, ja sam već bila blizu vrhuncu. Gladak i nježan jezik ljubio mi je klitoris, a prsti su se nemilosrdno zabijali u mene. Jebao me prstima, ližući moju uspaljenost i orgazam je vrlo brzo uslijedio. Tresla sam se pod njim dok je on i dalje nabijao prste u mene. Polizao je sokove moje pičke i legao do mene. Poljupcem mi je prenio okuse, a tada gurnuo svoje prste u moja usta. Sisala sam ih uživajući. Imao je tako nježne ruke, poput pravog princa nenaviklog na rad. Dok sam ustajala s kreveta oblačeći se, rekla sam:
- Bilo je divno, ali ti si ostao kratkih rukava.

- Vidimo se tu u sobi nakon što se maškare preskinu i vrate u dvoranu. Čekat ću te.
U iščekivanju jebačine s tako prekrasno obdarenim frajerom pokušavala sam otkriti o kome je riječ, ali nije mi upjelo. Jedva sam dočekala da se maškare vrate na zabavu nakon presvlačenja. Uspela sam se stepenicama i drhteći ušla u sobu. Na krevetu me dočekao moj princ još uvijek prerušen. Pozvao me rukom i skinuo svoj nakurnjak. Jedva sam dočekala i povukla njegove tajice. Pred očima mi se ukazala pičkica. Iznenađena, ustuknula sam i pogledala ga. Skinuo je periku i brčiće. Na krevetu je ležala prekrasna djevojka duge kose i punih ustiju.
- Iznenađena? Ipak moraš ispuniti obećanje da me zadovoljiš - rekla je i skinula pelerinu i majicu.

Njene male grudi, ustremljenih bradavica, ostavile su me bez daha. U potpuno neočekivanoj situaciji nisam znala kako se postaviti. Pomogla mi je i prišla mi prva. Skinula me do gola i pritisnula svoje grudi na moje, dok joj je jezik tražio moj. Zapljusnuta novim doživljajem prihvatila sam je u zagrljaj. Ubrzo sam osjetila potrebu da je imam. Lizala sam njene bradavice i preko trbuha stigla do pičkice. Zarinula sam glavu među njena bedra i duboko udahnula mirise. Koji je to osjećaj lizati pičku! Ne može se ni sa čim usporediti. Izgleda da je nočekivana situacija više djelovala na mene, jer sam, ližući je, prva doživjela orgazam. Nisam je ispuštala i jebala sam je prstima dok nije doživjela isto što i ja. Opijene trenutkom milovale smo se uzajamno po grudima dok su nam jezici istraživali. Bilo se teško odvojiti od nje i vratiti u salu. Oblačile smo se polako. Na vratima uz strasan poljubac samo je rekla:

- Ne znaš što možeš očekivati od kostimirane osobe, zar ne?
Složila sam se kimanjem glave. Dok je silazila stepenicama u pripijenoj haljini, gledala sam kako joj se stražnjica njiše. Konobar koji se zatekao na hodniku je prokomentirao:
- Da mi je spavati s takvom ženskom… nažalost, takve same biraju, a ja nemam šanse.
Bila sam presretna. Odabrala je mene i podijelila sa mnom svoju ljepotu. Uzdignute glave, ponosna što dobro izgledam, vratila sam se u dvoranu. Ona je plesala s mladoženjom i namignula mi preko ramena.

Ni danas ne znam tko je ona, nikad je više nisam srela, ali ostala mi je u predivnom sjećanju. Otada sam još više za onu narodnu da je skriveno zanimljivije, veći predmet želja od otkrivenog i poznatog. Smokva.com
erotske-price @ 09:56 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Swingeri - oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE

| Klasične erotske priče |

Duplo golo
- A ne - nasmiješio sam se i grubo je oborio na tlo pa joj utjerao nabubrio penis u usta. Sisala je žestoko i predano da bih što prije krenuo prema njenom međunožju, no nije mi se žurilo, pa je počela sama trljati klitoris. Gurao sam joj batinu u usta što je dublje mogla primiti, pa sam u trenutku maksimalnog uzbuđenja izvukao penis iz njene nasrtljive njuškice i kliznuo preko njenih grudi i trbuha do vlažne pičke i ugurao ga silovito do jaja. Vrisnula je i počela vrtjeti guzovima.
cijela erotska priča >>

| Osobna iskustva |

Bojišnica u vlaku Karlovac - Rijeka
Usisala mi je jezik i uz duboke uzdahe lagano ga grickala bijelim zubima. Objeručke sam je uhvatio za veliku meku guzu i podigao je na mali umivaonik. Sjedila je na njemu raširenih nogu i dok smo bili spojeni poljupcem, užurbano mi otkopčala hlače i izvadila ubojito oružje. Razmaknuo sam joj crne tanke gaćice i zabio joj svoju bajonetu u slinavu pičku. Stezala me vaginalnim mišićima kao da iz mene želi iscijediti sav sok života. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. Nabijao sam se u nju cijelom svojom dužinom, a ona je svaki moj nalet popratila dubokim uzdahom, dok me svojim punim nogama u crnim čarapama stegla oko struka i grizla me po vratu i licu.
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Doktor za orgazme
Podigao ju je i naslonio na zid, i ponovo se zabio u nju, držeći joj jednu nogu podignutu na svom ramenu, kako bi prodro što dublje. A onda ga je orgazam obuzeo. Još ju je čvršće pritisnuo uz zid, dok se izlijevao u nju. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Osjetila je kako ponovo obuzima strasna slabost i svršila je iznenada, sasvim neočekivano, još jednom
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Potčinjenost, bol i užitak
Poskakivala je po mojoj sputanoj batini i doživio sam nevjerojatnu erekciju koju je bol po prsima samo pojačavao. "Što je, psiću, ne voliš vrući vosak? Bio si zločest, moramo te kazniti. Hoćemo li i pulsirajuće koplje natopiti vrelim kapljicama?" pričala je, dok mi je otkopčavala hlače
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Izazov
Dakle, to je to! Glatke stijenke pripile su se uz njegovu osjetljivu kožicu i započele svoju uzbudljivu igru. Najprije polako i nježno, Sandra je lijeno kružila kukovima nabadajući se na njegov ukrućen penis, koji je vrlo dobro znao što treba raditi
cijela erotska priča >>

| Gay priče |
Kava sa šlagom
Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih,pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Noć pjene i sokova užitka
Osjetio sam kako mi uvlači kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlačila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbuđenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je počela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjećao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlačila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Moja mala peting
Ljubila sam je malim poljupcima, dodirivala vrhom jezika i isto se tako brzo povlačila, dok su mi njeni sokovi u malim kapljicama vlažili plahtu. Uživala sam beskrajno i nadala se da neće brzo svršiti, jer nije voljela lizanje nakon orgazma. Nabubreni klitoris izgledao je poput malenog bombončića od jagode
cijela erotska priča >>

| Oralni sex priče |
Pušačica
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>

| Iskustva vatrenih dama |
Dva lovca na moju mačkicu
Uhvatio sam je rukom za kosu, pa joj utjerao kurac u pohotno ždrijelo do jaja. Kao da se klanja pred nekim nepoznatim, nadnaravnim idolom, prinijela je usta mome mlohavom udu i dok ga je lagano obavijala mekim usnama sjetio sam se čitave situacije kako je stigla u bar sa zakašnjenjem, kao slučajno zadižući previše minicu dok je sjedala, naginjući se pomalo drsko ka jelovniku otkrivajući bezobrazan dekolte...
cijela erotska priča >>
Smokva.com profili
Erotske priče
erotika.blog.hr
Zara, carica jebanja
Gospodarica iz saune
Debeli, mesnati macan
Vruće igre na vrućem otoku
Dionizije, bog dobre jebačine
Stavi pravu stvar na pravo mjesto
Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Bludno vjenčanje
Vreća puna seksa
Drhtaji Klarine pohotnice
Strast ljetne noći
Uspaljena cura moga prijatelja
Vatrena plivačica
Užitak dolazi kroz prozor
Linda na ropskoj obuci
Dobrom kurcu nijedna dlaka ne smeta
Podstanarka mojih vrućih snova
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Black magic woman
Stvorena za razjebavanje
Njoj se mili kada cvili
Grupno bludničenje
Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka
Bok susjede, jeste za seks?
Vatrena gimnastičarka
Ponor neslućenih užitaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Umjetnica seksa
Prljave strasti
Nasađena na kitu maturanta
Taj strasni predmet požude
Jezik i kurac na mramoru
Tucanje koje život znači
Neponovljiva strast
Strastvena suputnica
Tri (u)bačena koplja
Uigrani dvojac s kormilarkom
erotske-price.bloger.hr Ocjena ispravljena užitkom
Vreća puna seksa
Violetina mišolovka
Alena i dva napaljena
Tko je ševio Lauru M.?
Mirtine usne čarolije
Uspaljena tetka
Žderačica muškog mesa
erotskeprice.blogger.ba Vrela pica kao zamjena za hladnjak
Uspješni lov na žuti muf
Uspaljena cura moga prijatelja
Zimska jebačka idila
Uzdasi u eteru
Prljave strasti
Iz prijateljstva u strast
Njoj se mili kada cvili
Podanik moje strasti
Vatrena gimnastičarka
Strastvena suputnica
Tucanje koje život znači
Stvorena za razjebavanje
erotskeprice.blogspot.com Poklon za Valentinovo
Grupnjak
Dama na "monstrumu" prostaka
Slatke zamke karnevala
Seksi kraljica momačkih večeri
Iz prijateljstva u strast
Uzavreli splet tijela
Dario, 38 godina, arhitekt
Podanik moje strasti
Izazov strepnje
Oglasi
Nema zapisa.
EROTSKE PRIČE
| Fetish priče |
Nastrana nimfomanka
Rasturene kapljice obrušile su se na njezina prsa, a ona je, kao da joj život ovisi o tome, primicala usta sve bliže meni, hvatajući mokraću jezikom. Još uvijek u nevjerici, gledao sam njeno lijepo, nježno lice, obasuto zlaćanim mlazom… Kapljice su klizile s njenih obraza, kao suze, a ona je s izrazom nesvakidašnje pohote gutala… Kada sam završio s pišanjem, zadovoljno se osmjehnula, oblizujući usne
cijela erotska priča >>

| Dominacija i podložnost |
Čarobna domina iz zemlje Oz
Uhvatila me za kosu i nabila me ispod svoje latex haljinice u svoje vlažne gaćice. -Liži me! Jezikom sam prelazio preko njezinih crnih glatkih gumenih gaćica. Nakon nekoliko minuta povukla je povodac i otišli smo uz naredbe: - Uz nogu! Lezi! Puzi!
cijela erotska priča >>

| Lezbijske priče |
Nezaboravan liz
Sad Ivanu diram prstima, dok Marini nabijam svoj ukrućeni jezik sve dublje u njezinu pičku, a ona me nagrađuje obilnim potocima vrućih plodova sreće i nenadmašna užitka. Njezini sokovi cijede se po mojemu licu, i nestaju niz vrat...
cijela erotska priča >>

| Klasične erotske priče |
Barbika u raljama seksa
Učinila je to hitro i vrlo vješto, ali je ipak, prije nego što se nabila na njega, nakratko zaplesala mokrom pičkicom po oteklom glaviću, pridržavajući ga pri tome prstima kako joj slučajno ne bi izmakao. A onda, kad ga je primila u cjelosti, ponovo je zamiješala, ali ovoga puta oko njegova debelog korijena. Silna milina koja me preplavila u tim trenicima, tjerala me je da učinim nešto s vlastitim rukama, a kako mi je Barbara bila okrenuta leđima, pa su mi njene dojkice bile malo predaleko, nije mi preostalo ništa drugo nego pljesnuti ju par puta po preslatkom, mršavom dupencetu. - To, bejbi! Uuuuh! Kako dobro miješaš! - ohrabrio sam ju, dok su moji prsti ostavljali crvene tragove na njenim guzovima
cijela erotska priča >>
Index.hr
Nema zapisa.